Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Securitatea națională, în pericol. Vor să închidă industria de apărare

Publicat:

Sindicaliștii din industria de aparare avertizeaza ca actuala conducere a nu face decat sa ingroape acest sector. Noii membrii ai Consiliilor de Administrație au intocmit planuri de restructurare, cu insolvențe și reduceri de personal, fapt care va face imposibila producția la declanșarea planului de mobilizare. Președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Aparare și […] The post Securitatea naționala, in pericol. Vor sa inchida industria de aparare first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petiție publica pentru a declara drept persoane indezirabile pe Herman von Hebel, Victoria Henley și Nona Tsotsoria: „Pun in pericol securitatea RM”

08:45, 19.04.2024 - O petiție publica a fost inițiata pentru declararea lui Herman von Hebel, Victoria Henley și Nona Tsotoria, membri ai Comisiei Pre-Vetting, ca persoane indezirabile. „Realizeaza acțiuni care pun in pericol securitatea și ordinea publica din RM”, se arata in cerere.

SUA nu mai vrea sa importe mașini electrice din China: „Vehiculele lor prezinta riscuri pentru securitatea noastra naționala”.

14:30, 12.04.2024 - Președintele Joe Biden a fost indemnat sa baneze importurile mașinilor electrice cinezești in Statele Unite. Președintele Comisiei Bancare a Senatului, Sherrod Brown a spus: „Mașinile electrice chinezești sunt o amenințare existențiala catre industria auto americana.”, relateaza BBC. 

David Cameron pune presiune pe Washngton: SUA pun securitatea occidentala in pericol intarziind ajutorul pentru Ucraina

22:25, 08.04.2024 - SUA risca securitatea occidentala intarziind ajutorul pentru Ucraina, va avertiza ministrul de externe britanic David Cameron cu prilejul unei vizite la Washington, relateaza luni DPA, potrivit Agerpres.

Elevi din Dambovița, calificați in etapa naționala a Concursului Național ,,Știu și aplic – Securitatea și sanatatea in munca se deprind pe bancile școlii”

09:45, 01.04.2024 - Un echipaj al Liceului ,,Voievodul Mircea” din Targoviște a reușit, week-end-ul trecut, calificarea in faza naționala a Concursului Național ,,Știu și aplic – Securitatea și  sanatatea in munca se deprind pe bancile școlii”, dedicat elevilor din invațamantului profesional și tehnic. Este vorba de un…

Ministrul Economiei. ”Fabricam deja rachete și vom produce și mai multe”

08:31, 16.03.2024 - Romania va produce „cea mai performanta pulbere din lume la ora actuala”, spune ministrul Economiei, Radu Oprea, la Digi24 , referitor la industria de aparare a țarii. Ministrul spune ca, in curand, alaturi de compania germana Rheinmetall, Romania iși va diversifica producția de arme. La inceputul lunii…

Ursula von der Leyen a pledat la Bucuresti pentru crearea unui post de „comisar pentru aparare”

12:26, 07.03.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca Uniunea Europeana trebuie sa-si creasca semnificativ capacitatea industriala de aparare in urmatorii cinci ani, iar pentru asta este nevoie de sporirea cheltuielilor, si a cerut totodata crearea unui post de comisar european pentru…

S-au alocat 100 de milioane de lei pentru unii angajați - Guvern, hotarat sa revitalizeze un sector strategic

23:15, 16.02.2024 - Guvernul a aprobat, vineri, in sedinta, o Hotarare privind alocarea a 100 milioane de lei de care va beneficia un numar mediu maxim de 1.436 de salariati din cadrul Companiei Nationale Romarm si alte cinci societati care desfasoara activitati in industria nationala de aparare. Actul normativ aproba…


Ce parere ai despre aceasta stire?