Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul cremei de cacao pentru foile de napolitane. Rețeta originală, veche de zeci de ani

Publicat:

Cum poți sa faci un desert pe placul tuturor invitaților? Foile de napolitane umplute cu o crema de cacao sunt perfecte pentru toți. Majoritatea iși vor aminti de copilariei cu ajutorul acestui preparat. Cum poți sa il prepari? Rețeta pentru napolitane de casa Un desert impecabil, delicios, simplu de facut și cu siguranța pe placul […] The post Secretul cremei de cacao pentru foile de napolitane. Rețeta originala, veche de zeci de ani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta originala de mici, veche de 100 de ani. Ingredientul surpriza care face toata diferența

21:40, 30.04.2024 - Micii sunt unul dintre preparatele pentru care țara noastra este celebra. Deși toata lumea in consuma, puțini sunt cei care știu cum se prepara corect, ca pe vremuri, și ce conțin, de fapt, aceștia. Se folosește un ingredient special, care le da un gust special și face diferența. Cea mai buna rețeta…

Rețeta secreta a Savetei Bogdan de drob de miel pentru Paște. Cu ce inroșește ouale, de fapt, metoda veche de la care nu se abate EXCLUSIV

17:21, 29.04.2024 - Saveta Bogdan, vestita solista de muzica populara, este pasionata nu numai de muzica, ci și de gatit. Ne-a oferit rețeta ei de drob de miel. Recunoaște ca se abate de la rețeta clasica, adaugand ingredientele ei preferate care fac diferența. Ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și cu ce coloreaza…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…

„Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc care a innebunit internetul. Rețeta pas cu pas

09:25, 09.02.2024 - „Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc, care se pregatește dupa o rețeta foarte veche. „Taci și inghite” este denumirea unui preparat tradițional romanesc, fiind vorba despre o rețeta veche, care era preparata in trecut de ciobani. „Celebra și magnifica coptura transilvana, raspandita…


Ce parere ai despre aceasta stire?