Secretele restaurantelor, dezvăluite de un chelner. Ce se întâmplă în bucătării, de fapt
Publicat:Un chelner a dat din casa! Angajatul a dezvaluit secretul restaurantelor. Ce se intampla in realitate in bucatarii? Nici nu te-ai fi gandit ca lucrurile stau atat de rau in ‘inima’ localului unde iți servești masa. Un chelner a dezvaluit secretul restaurantelor Fiecare restaurant are mici trucuri pe care le ține strict in prim-planul celor […] The post Secretele restaurantelor, dezvaluite de un chelner. Ce se intampla in bucatarii, de fapt appeared first on IMPACT .
Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…
Sursa articol: playtech.ro
Stiri pe aceeasi tema
Bucatarii-șefi francezi se pregatesc pentru Jocurile Olimpice de la Paris
19:40, 02.05.2024 - Participanții și oaspeții Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris se vor bucura de delicii gastronomice perfect comparabile cu cerințele unor evenimente sportive de inalt nivel. Secretul francez este reprezentat de cei mai buni bucatari din țara și de produse selecte, iar rezultatul este reprezentat…
Secretele unui gratar perfect, dezvaluite de bucatari. Cum sa surprinzi pe toata lumea de 1 Mai
14:15, 30.04.2024 - Ziua de 1 Mai reprezinta o ocazie foarte buna de ieșit la gratar, in aer liber, pentru foarte mulți romani. De multe ori, masa se poate transforma intr-o nereușita, daca nu ținem cont de anumite detalii.
VIDEO | Secretul painii de casa care nu ingrașa și o rețeta inedita de supa crema de roșii, dezvaluite de fratele Daniel, de la Manastirea Slanic
14:50, 20.04.2024 - BUCATE MANASTIREȘTI… Painea de casa, framantata cu drag și cu rabdare, este cea mai buna și mai sanatoasa, spun viețuitorii manastirilor, acolo unde bucatele preparate cu mare grija, in murmur tainic de rugaciune și doar din ingrediente naturale, fac adevarate minuni pentru trup, dar și pentru suflet.…
Pateu de casa din ficat de curcan. Secretele rețetei dezvaluite de un medic pasionat al bucatariei
09:10, 12.04.2024 - Un medic pasionat de bucatarie dezvaluie pentru „Adevarul” rețeta de pateu de casa din ficat de curcan. Despre acest preparat spune ca este unul foarte cautat mai ales la evenimente, pentru aperitive.
Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul
18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…
Cuplul din Italia care a incins ringul de dans la Romanii au talent sezonul 14. Mihai Bobonete a fost fascinat. „Daca nu se intampla asta, totul se termina”
22:20, 15.03.2024 - Silvia și Andreea vin din localitatea Grignasco, Italia și au facut spectacol in aceasta seara la Romanii au talent, sezonul 14, cu un moment plin de pasiune, care a ridicat juriul in picioare.De la primii pași pe care ii fac pe scena, iți dai seama ca ai in fața ta doi profesioniști. Silvia și Andrea…
Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant
15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…
Ce se intampla daca mananci mamaliga, in fiecare zi, timp de o luna. Rezultatele sunt incredibile
15:00, 16.02.2024 - Mamaliga este un preparat tradițional care rareori lipsește de pe mesele noastre. Specialiștii ne-au spus ce se intampla daca mancam mamaliga in fiecare zi timp de o luna. Care este rezultatul? Dieta cu mamaliga Cu toții știm ca mamaliga este facuta cu malai, care care o sursa bogata de vitamina B,…