Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele preparării celui mai bun borş călugăresc. Care sunt ingredientele care dau savoare mâncării

Publicat:

Borsul calugaresc, preparatul de post cu o traditie de cateva sute de ani, contine o serie de legume care aduc un aport mare de vitamine. Se serveste, de regula, vara. Reteta a fost ”furata” de la calugari de romanii care au mers in pelerinaj la manastiri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Locul din Romania unde pot fi descoperite secretele tehnologice ale celui mai puternic imperiu din istoria omenirii

10:10, 23.04.2024 - Aradul gazduiește spectaculoasa expoziție internaționala „Imperiul Roman. Tehnologia invingatorilor”. Exponatele reprezinta mașinarii inovatoare folosite in lupta de romani in perioada de maxima glorie a imperiului.

Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutate. Recomandari utile de la nutriționiști

10:45, 22.04.2024 - Exista alternative sanatoase, care sunt sațioase, dar și favorabile gestionarii greutații. Ți-am pregatit o lista de gustari pe care le poți consuma fara sa te ingrași. Afla care sunt recomandarile specialiștilor in nutriție.Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutateSupraalimentarea…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Nu mai pune patrunjel sau marar in mancarica de cartofi, ii strica tot gustul! Planta care ii ofera o savoare aparte

11:31, 21.03.2024 - Mancarica de cartofi este un preparat potrivit pentru a fi pus pe masa in perioada de post, fiindca nu este nevoie sa folosești ingrediente de origine animala pentru a ajunge la un rezultat savuros. Sfatul nostru este sa renunți sa pui patrunjel sau marar in mancarica de cartofi. Ce ierburi aromatice…

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?