Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scenă prăbuşită în timpul unui concert de Sărbătorile Iaşiului

Publicat:

Scena amenajata in cartierul iesean Dacia pentru unul dintre concertele organizate de Sarbatorile Iasiului s-a dezmembrat miercuri seara, in jurul orei 17.00, din cauza vantului puternic.

Afla ce artisti vin in cartierul tau de Sarbatorile Iasiului

Rafalele de vant au smuls prelata de 54 metri patrati a scenei si au doborat scheletele metalice care o sustineau. Concertul care trebuia sa fie sustinut de grupul Bahtali si a fost anulat, iar cei 200 de ieseni prezenti la fata locului au fost trimisi acasa de organizatori.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Macara prabușita peste spectatori, in timpul show-ului de moda din Iași: O persoana, luata in scaunul cu rotile la spital

09:10, 27.05.2024 - Prezentarea de moda din Iași, Romanian Fashion Week, s-a incheiat la spital pentru cațiva spectatori, dupa ce o macara video s-a prabușit peste ei. Totul s-ar fi intamplat din cauza ca utilajul care susținea o camera foarte grea nu a fost montat bine.

Concert impresionant la Sala Capitol. 200 de muzicieni urca pe scena in cadrul Festivalului Internațional „Timișoara Muzicala”

17:05, 13.05.2024 - Concertul ce va avea loc vineri, 17 mai, la Sala Capitol, de la ora 19, va fi unul deosebit. Doua instituții muzicale de cultura din vestul țarii iși unesc forțele artistice in cadrul celui mai amplu eveniment din cadrul Festivalului Internațional „Timișoara Muzicala”.

Andreea Balan s-a facut de ras, iar imaginile sunt virale pe TikTok! Filmata cand cade de pe scena in timpul concertului: „Momentul dinainte de dezastru”

14:25, 08.05.2024 - Recunoscuta pentru show-urile pe care le face in timpul concertelor și pentru dansurile și coregrafiile incredibile, Andreea Balan s-a facut de ras recent atat in mediul virtual, cat și in lumea reala. Din cate se pare, celebra artista a susținut un concert intr-o localitate din județul Constanța, insa…

Momentul in care Andreea Balan cade, in timpul unui concert: „Așa se dispare de pe scena” VIDEO

12:00, 08.05.2024 - Cu o cariera impresionanta, care se intinde pe durata a peste 20 de ani, Andreea Balan a avut parte de un moment stanjenitor in timpul unui concert sustinut recent in comuna Lumina, din Constanta.

Deva: Un nou loc de joaca, in cartierul Dacia

12:40, 10.04.2024 - Primaria Municipiului Deva a demarat lucrarile la un nou loc de joaca pentru copii, in cartierul Dacia, pe Aleea Romanilor. Locul de joaca va avea o suprafața de 120 de metri patrați. Vom instala balansoare, leagane, complex de joaca etc. Sunt foarte mulți copii mici in aceasta zona,…

Al Di Meola, nou concert in Romania, dupa ce anul trecut a suferit un infarct pe scena. Artistul va aduce un tribut medicilor romani

14:20, 28.03.2024 - Al Di Meola revine in fața publicului roman, dupa ce anul trecut a suferit un infarct pe scena. Concertul este programat sa aiba loc pe data de 3 iunie, la Sala Palatului. Artistul va aduce și un tribut medicilor romani, care i-au salvat viața.

Vladuța Lupau este insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat vestea pe scena, chiar in timpul concertului | VIDEO

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil, chiar pe scena, in timpul concertului de la Sala Palatului. Iair, fiul artistei, a fost cel care a dezvaluit bebelușului din burtica.


Ce parere ai despre aceasta stire?