Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal în familia Harry Potter. Daniel Radcliffe a atacat dur declarațiile scriitoarei J.K.Rowling despre transgenderi

Publicat:

Scriitoarea britanica J.K. Rowling, autoare a seriei de romane , se afla in mijlocul unei controverse provocate de o serie de mesaje publicate pe Twitter. Activistii pentru drepturile persoanelor transsexuale au atacat-o pentru ca le-ar fi afectat imaginea. In disputa a intervenit și , actorul care a interpretat rolul lui in seria realizata dupa carțile celebrei scriitoare.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cluj: Un barbat a atacat-o pe fosta concubina și pe familia acesteia, chiar in casa lor. A mai chemat doua persoane ,,sa-l ajute”

11:00, 10.05.2024 - Trei persoane au fost reținute dupa un scandal monstru petrecut intr-un imobil din Apahida.Scandalul ar fi pornit pe 5 mai, in jurul orei 22:30, dupa ce un tanar de 22 de ani ar fi incercat sa recupereze un bun de la fosta sa concubina.Odata ajuns la casa femeii, care locuia impreuna cu 2 minore și…

Scandal intre antrenori dupa Arsenal vs Porto: „Mi-a insultat familia”

10:16, 13.03.2024 - Sergio Conceicao, tehnicianul echipei FC Porto, a precizat ca Mikel Arteta, antrenorul celor de la Arsenal, i-a insultat familia pe durata meciului din optimile Champions League. „Tunarii” s-au calificat dramatic dupa executarea loviturilor de departajare.

Scandal total! Sora lui Jador reacționeaza, dupa ce Culița Sterp l-a atacat pe manelist: „Mama ta ne-a jignit toata familia: țigani, ciori”

17:01, 16.02.2024 - Camelia Dumitrache, atac la adresa lui Culița Sterp și a familiei lui. Totul dupa ce in urma cu puțin timp cantarețul de muzica de petrecere s-a filmat și a spus unei țari intregi ca fratele sau, Iancu Sterp, nu are egal in fața lui Jador, noteaza click.ro. Astfel ca sora lui Jador a postat, la scurt…


Ce parere ai despre aceasta stire?