Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salman Rushdie va lansa o carte despre tentativa de asasinat care l-a costat un ochi

Publicat:

Scriitorul americano-britanic de origine indiana va lansa in primavara anului 2024 o carte despre agresiunea cu cutitul care a fost aproape sa il coste viata in vara anului 2022.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expoziție de pictura și lansare de carte, intr-un eveniment realizat la Gura Humorului

13:50, 01.05.2024 - Ultima zi a lunii aprilie le-a adus humorenilor un eveniment sub semnul artei plastice și al scriiturii, avandu-l ca principal invitat pe pictorul și scriitorul Leonid Popescu de la Chișinau. Arta scriitoriceasca a fost reprezentata și de autorul unor interesante volume istorice, scriitorul ...

Salman Rushdie: Mi-am recapatat puterea dupa ce am scris despre atacul cu cutitul din New York

23:25, 22.04.2024 - Scriitorul britanico-indian Salman Rushdie a declarat ca scrierea unei carti despre atacul cu cutitul caruia i-a cazut victima in 2022 a fost un mecanism pentru a-si recapata ''puterea'' asupra propriei vieti, relateaza DPA, informeaza Agerpres.

Carte-eveniment: „Cuțitul. Reflectii in urma unei tentative de asasinat“ de Salman Rushdie, la Polirom

14:55, 19.04.2024 - Pe 12 august 2022, pe cand se pregatea sa tina o conferinta la Institutul Chautauqua din Chautauqua, New York, Salman Rushdie a fost injunghiat de mai multe ori pe scena de un barbat in varsta de douazeci si patru de ani din Fairview, New Jersey.

'Cutitul. Reflectii in urma unei tentative de asasinat' de Salman Rushdie apare in limba romana la editura Polirom

10:20, 17.04.2024 - "Cutitul. Reflectii in urma unei tentative de asasinat", o carte profund personala, o meditatie asupra vietii, pierderii, dragostei, puterii artei, apare la editura Polirom, in colectia „Biblioteca Polirom. Seria de autor Salman Rushdie” (coordonator Dan Croitoru), in traducerea Danei Craciun.

Victima a unui atac sangeros, scriitorul Salman Rushdie spune ca supraviețuirea sa a fost un miracol: „Nu-mi pot explica”

10:15, 14.04.2024 - Citind din cea mai recenta carte a sa, una autobiografica, Salman Rushdie a spus ca, in ciuda lipsei sale de credința, trebuie sa marturiseasca faptul ca simte ca supravietuirea dupa atacul violent cu un cutit asupra sa, in 2022, este un miracol.

Tentativa de asasinare a președintelui Bashar al-Assad in capitala Siriei (surse)

06:51, 12.04.2024 - Tentativa de asasinat asupra președintelui sirian, Bashar al-Assad, in Damasc, capitala Siriei.Mai multe instituții media ebraice au vorbit despre o tentativa de asasinat asupra președintelui sirian Bashar al-Assad in capitala siriana, Damasc, iar presa israeliana a confirmat o

Pamela Anderson va lansa o carte de bucate. Actrița in varsta de 56 de ani a anunțat de cand vor putea fanii sa incerce rețetele ei

00:50, 06.04.2024 - Pamela Anderson a anunțat ca va lansa o carte de bucate pana la finalul acestui an. Actrița in varsta de 56 de ani oferta și sfaturi despre cum poți singur legumele. De cand vor putea fanii sa incerce rețetele ei.

Rusia susține ca a dejucat tentativa de asasinat in regiunea ocupata Zaporizhzhia

10:45, 19.02.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) susține ca a impiedicat o tentativa de asasinare a unei „personaje politice” in zonele ocupate de ruși din Oblast Zaporijia, a declarat agenția de știri de stat rusa RIA Novosti pe 19 februarie. FSB a susținut ca tentativa de asasinat a fost comisa…


Ce parere ai despre aceasta stire?