Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salman Rushdie, la șase luni după atacul în care şi-a pierdut un ochi

Publicat:

Scriitorul isi publica cea de-a 15-a carte, intitulata „”, dar explica faptul ca nu poate sa tasteze foarte bine din cauza lipsei de senzatie la unele dintre varfurile degetelor.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salman Rushdie: Mi-am recapatat puterea dupa ce am scris despre atacul cu cutitul din New York

23:25, 22.04.2024 - Scriitorul britanico-indian Salman Rushdie a declarat ca scrierea unei carti despre atacul cu cutitul caruia i-a cazut victima in 2022 a fost un mecanism pentru a-si recapata ''puterea'' asupra propriei vieti, relateaza DPA, informeaza Agerpres.

Israelul a lovit Iranul cu o racheta supersonica Rampage de jumatate de tona. Dezvaluiri despre atacul de la Isfahan

18:10, 22.04.2024 - Israelul a folosit o racheta supersonica Rampage cu raza lunga de acțiune in atacul sau asupra Iranului, a anunțat postul de televiziune israelian Kan, potrivit The Times of Israel. Oficialii americani au declarat ca Israelul a efectuat vineri un atac cu rachete asupra unei baze militare iraniene din…

Statele Unite au fost fost anunțate inainte de riposta Israelului impotriva Iranului, dar „nu au sustinut-o”, afirma un oficial american

07:55, 19.04.2024 - Israelul a anuntat SUA joi ca va riposta impotriva Iranului in zilele urmatoare, a declarat un oficial american, citat de CNN, scrie News.ro.„Nu am aprobat raspunsul”, a spus oficialul.Israelul se gandea un raspuns la loviturile aeriene din weekend ale Iranului, care au avut ca tinta statul evreu si…

Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone

09:25, 16.04.2024 - Cabinetul de razboi israelian ar fi luat decizia de a ataca „in mod clar și cu forța” Iranul in replica la atacul cu rachete și... The post Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Salman Rushdie vorbește despre atacul in urma caruia a fost injunghiat de 12 ori: „Pierderea unui ochi ma intristeaza in fiecare zi”

16:55, 15.04.2024 - Salman Rushdie a povestit pentru BBC ce iși amintește el din atactul de acum doi ani, in cadrul caruia el a fost injunghiat pe scena. Autorul care a caștigat premiul Booker spune ca ochiul sau atarna pe fața ca „un ou ușor fiert” și ca pierderea unui ochi „il intristeaza in fiecare zi.” 

A fost convocata o reuniune extraordinara a miniștrilor de Externe din UE 

21:15, 14.04.2024 - Inaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, Josep Borrel, a convocat o reuniune extraordinara a miniștrilor de Externe din țarile UE dupa atacul iranian asupra Israelului. Borrel a informat despre acest lucru pe Twitter (X), relateaza "Adevarul european". Potrivit lui,…

Victima a unui atac sangeros, scriitorul Salman Rushdie spune ca supraviețuirea sa a fost un miracol: „Nu-mi pot explica”

10:15, 14.04.2024 - Citind din cea mai recenta carte a sa, una autobiografica, Salman Rushdie a spus ca, in ciuda lipsei sale de credința, trebuie sa marturiseasca faptul ca simte ca supravietuirea dupa atacul violent cu un cutit asupra sa, in 2022, este un miracol.


Ce parere ai despre aceasta stire?