Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au unit pentru a fi mai puternice

Publicat:

Femeile primari din toata republica s-au unit intr-o retea care activeaza, din 2011, in cadrul Congresului Autoritatilor Locale din Moldova. Astfel, CALM doreste sa promoveze liderismul și creșterea rolului femeilor in procesul decizional la nivel local și național.

Membre ale retelei nu sunt doar primarite, ci si presedinți de raioane si adjuncții acestora.

Alesele locale invata una de la alta cum sa administreze corect și cum sa atraga investitii. Se intalnesc des fiind convinse ca bunele practici implementate in Moldova merita sa fie preluate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

( galerie foto) Femeile de etnie roma, intr-un marș pe la Președinție și Parlament

18:21, 08.04.2024 - De Ziua Internaționala a Romilor, celebrata astazi, femeile de etnie roma din Moldova au pornit intr-un marș prin centrul capitalei, „pentru drepturi egale și impotriva violenței, dar și pentru a combate stereotipurile inradacinate in societeatea noastra și a a incuraja fetele și femeile din comunitatea…

Femeile puternice din familia lui Hagi. Kira Hagi, imagine superba cu mama, matușa și bunicii sai: “Sunt la a patra generație”

11:55, 27.03.2024 - Femeile puternice din familia lui Hagi apar impreuna intr-o fotografie cu totul speciala. Cu puțin inainte de a implini varsta de 28 de ani, Kira Hagi a publicat in mediul online o imagine superba cu mama, matușa și bunicii sai. Tanara a avut un mesaj induioșator de transmis. Femeile puternice din familia…

Patru echipe de femei puternice au participat la mini-turneul de fotbal caritabil, organizat de Pudra Card

15:50, 21.03.2024 - Pudra Card de la Moldindconbank – primul card Platinum din Moldova dedicat exclusiv femeilor a organizat cel de-al treilea mini-turneu de fotbal feminin caritabil cu participarea influencerelor, jurnalistelor, clientelor Premium și, desigur, angajatelor bancii.

Cum sunt atrase „femeile puternice” sa joace la un cazino online plecand de la promovarea drepturilor omului

11:00, 21.03.2024 - Un cazino online incurajeaza femeile din Romania sa incerce anumite jocuri de noroc, sub pretextul unei discuții despre ele și drepturile lor, fiind o creata o așa-zisa comunitate a „femeilor-puternice, care se distreaza responsabil”, arata un material al PressOne.

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.

Cu prilejul zilei de 8 martie, Președinta Maia Sandu felicita toate femeile din Moldova

09:40, 08.03.2024 - Astazi, cind este marcata Ziua Internaționala a Femeii, șefa statului a venit cu un mesaj de felicitare și apreciere catre toate femeile din Moldova pentru toate realizarile lor. „Sint mindra de femeile din Moldova care arata zilnic, lumii intregi, ca pot. Ele reușesc in orice domeniu: cercetare sau…

Fundația Orange ajuta femeile din Moldova sa-și dezvolte abilitațile digitale și manageriale

11:15, 27.02.2024 - 229 de femei și fete au beneficiat de cursuri de educație digitala și antreprenoriala in cadrul hub-ului de invațare Orange Digital Center, prin intermediul instruirilor gratuite Women Digital Center, ediția 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?