Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au rugat pentru pace şi sănătate. Mitropolitul Vladimir, peste 50 de preoţi şi sute de credincioşi au cinstit-o pe Fericita Agafia

Publicat:

Sute de credinciosi au mers la manastirea din Cuselauca, raionul Soldanesti, pentru a o cinsti pe . La slujba au participat peste 50 de preoti, in frunte cu si episcopul Ioan al Sorocii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum a pacalit un fals preot zeci de credincioși cu ritualuri religioase care sa-i ajute in dragoste și sanatate

17:46, 30.04.2024 - Un fals preot a fost condamnat de Judecatoria Targu Jiu la o pedeapsa de doi ani și cinci luni de inchisoare pentru inșelaciune, dupa ce a pacalit zeci de credincioși cu ritualuri religioase care sa le aduca noroc in dragoste și care sa-i scape de boli.

Pelerinajul de Florii la București. Ierarhi, preoți, monahi și credincioși vor umple strazile

12:15, 24.04.2024 - Sambata, 27 Aprilie, in ajunul Floriilor, Arhiepiscopia Bucureștilor organizeaza Pelerinajul de Florii, un eveniment religios-misionar ce va aduna ierarhi, preoți, monahi și credincioși din Capitala și județul Ilfov.Pelerinajul va incepe la Manastirea Radu Voda (ora 16.

Credincioși suparați ca trei preoți care slujesc la biserici din județul Suceava fac naveta din alt județ. ”Oare preotul nu ar trebui sa fie aproape de turma care i-a fost incredințata spre pastorire?”

12:30, 29.02.2024 - Mai mulți credincioși suceveni suparați ca trei preoți care slujesc la biserici din județul Suceava fac naveta din alt județ au sesizat situația Arhiepiscopiei Sucevei și Radauților. ”Cum este posibil ca unii preoți slujitori in Eparhia Sucevei și Radauților sa locuiasca intr-un alt județ, dintr-o alta…

Recuperarea medicala – O abordare integrata pentru rezolvarea diferitelor afecțiuni și probleme de sanatate

15:10, 20.02.2024 - Disconfortul fizic și psihic provocat de afecțiunile medicale este cu siguranța unul major pentru numeroși pacienți. Impactul pe care durerile diferitelor afecțiuni cronice sau acute il poate avea asupra vieții de zi cu zi este unul semnificativ.

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Nemulțumirea care este la un pas de a declanșa greva in Sanatate 

06:55, 13.02.2024 - In luna noiembrie 2023 caștigul mediu net a fost in Sanatate și asistența sociala de 4542 lei. Acest venit include recompensa pentru lucrul in timpul nopții, in zilele de sarbatoare și in condiții deosebit de periculoase (s.a.) de munca. – In Educație de 5048 lei. Acesta este unul dintre costurile lipsei…

Ciorba de legume cu spanac, o adevarata porție de sanatate. Ce adaugi la final pentru un gust deosebit

13:05, 09.02.2024 - Un preparat gustos cu multe vitamine care nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa. Ciorba de legume cu spanac se gatește ușor, iar calitațile sale nutritive sunt uimitoare. Aceasta mancare este o adevarata porție de sanatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?