Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia, acuzată de atacuri cibernetice vizând discreditarea sportivilor suedezi în 2018

Publicat:

Autoritatile suedeze au acuzat marti serviciile de informatii militare ruse ca au fost la originea mai multor atacuri cibernetice impotriva principalei confederatii sportive suedeze pentru a incerca discreditarea sportivilor din aceasta tara nordica, transmite AFP.

Presupusele infractiuni au avut loc intre decembrie 2017 si mai 2018, hackerii fiind suspectati ca au acces la datele personale ale mai multor sportivi suedezi, mai ales dosare medicale, potrivit Agentiei suedeze pentru informatii si contraterorism (Sapo), potrivit agerpres.ro.

Potrivit serviciului suedez, hackerii

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

The Telegraph: Spionii lui Putin și luptatorii Wagner recruteaza batauși de extrema-dreapta pentru a lansa atacuri teroriste in țari NATO, inclusiv in Romania

08:00, 13.05.2024 - Extremiștii sunt recrutați de ofițeri sub acoperire ai agenției de informații militare a Rusiei, GRU, și de membri ai gruparii paramilitare Wagner pentru a efectua atacuri in țarile NATO. O serie de acțiuni teroriste in Europa de Vest, in ultimele șase luni, au fost executate de teroriștii recrutați…

Ucraina anunța ca a dejucat o tentativa de asasinat care il viza pe Volodimir Zelenski

14:35, 07.05.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunța ca a dejucat planurile unei rețele de agenți ruși care complotau pentru a-l asasina pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski și pe alți oficiali guvernamentali, relateaza Reuters și Ukrainska Pravda.Doi colonei ai Administrației Securitații de Stat…

Breaking: Germania si-a rechemat ambasadorul din Rusia pentru consultari, dupa scandalul pe atacuri cibernetice

16:46, 06.05.2024 - Berlinul a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia, pe Alexander Graf Lambsdorff, pentru consultari, dupa ce a acuzat vineri un grup de hackeri rusi controlat de Moscova de o campanie recenta de atacuri cibernetice, relateaza AFP.

SUA acuza Rusia pentru atacurile cibernetice in Europa: Condamnam cu fermitate acțiunile serviciului rus de informații

21:25, 03.05.2024 - Diplomatia americana a condamnat, vineri, o recenta campanie de atacuri cibernetice in Europa si a atribuit Rusiei responsabilitatea pentru aceste actiuni, asa cum au facut deja guvernele german si ceh, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene. Un ministru ceh spune sa rușii au facut mii de atacuri cibernetice

14:55, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, spune ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka. Acesta descrie o campanie a Moscovei destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, prin atacuri cibernetice.

Cehia anunța ca a destructurat o importanta rețea de propaganda rusa, a carei principala platforma era site-ul de știri Voice of Europe

22:10, 27.03.2024 - Serviciile secrete din Cehia au destructurat o rețea finanțata de Moscova care difuza propaganda rusa și exercita influența in intreaga Europa, inclusiv in Parlamentul European, a anunțat miercuri, 27 martie, premierul ceh Petr Fiala, potrivit agenției France Presse, citata de The Moscow Times.Gruparea…


Ce parere ai despre aceasta stire?