Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugăciunea zilei de miercuri! Spune-o cu credință în fiecare miercuri și vei simți adevărate minuni în viața ta

Publicat:

si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de Iuda, ca sa ne rascumperi pe noi. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentul bogat in grasimi care face adevarate minuni pentru creier

05:40, 22.05.2024 - Renumitul medic Vlad Ciurea recomanda un singur aliment bogat in grasimi care poate fi inclus fara nicio grija in dieta noastra. Acesta face bine creierului și are ofera o mulțime de beneficii pentru organism, drept urmare nu trebuie evitat.

Rugaciune facatoare de minuni catre Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tamaduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave

09:55, 10.05.2024 - Astazi, pe data de 10 mai 2024, este Izvorul Tamaduirii, o sarbatoare cu cruce roșie in calendarul ortodox. O rugaciune aduce vindecare persoanelor bolnave. Este o rugaciune facatoare de minuni catre Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tamaduirii.

Parintele Gheorghe: "In viața noastra se intimpla mereu minuni"

10:46, 04.05.2024 - Minuni se intimpla in viața noastra tot timpul, dar trebuie sa fim pregatiți sa le acceptam și sa le vedem. O astfel de opinie a exprimat parintele Gheorghe (Novicov), clericul bisericii Sfintul Gheorghe din Chișinau, in cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune…

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Rugaciunea catre Maica Domnului care se rostește vinerea. Te scapa de bolile cu care te confrunți

10:20, 15.03.2024 - Maica Domnului ii protejeaza pe creștini și ii ajuta sa treaca de momentele grele cu care se confrunta. Pentru cei cu probleme de sanatate, rugaciunea de mai jos se rostește in zilele de vineri, avand inima deschisa și cu multa credința.

Rugaciunea puternica pe care este recomandat sa o spui in Saptamana Alba. Te scapa de probleme și aduce pacea in viața ta

10:05, 13.03.2024 - A inceput Saptamana Alba, iar credinioșii se pregatesc pentru Postul Paștelui. Deși romanii au grija la alimentație, nu trebuie sa uite nici de curațarea sufletului. O rugaciune puternica le vine in ajutor, care aducea pacea in sufletele tuturor și alunga problemele. Este bine sa o spui in aceasta perioada!

A inceput Ramadanul 2024, un timp sacru pentru musulmani

06:50, 11.03.2024 - Ramadanul 2024 a inceput duminica, 10 martie, și se va incheia marți, 9 aprilie. Musulmanii cred cu fermitate ca, in aceasta luna, arhanghelul Gabriel a coborat din ceruri și a dezvaluit Mesajul Profetului Mahomed.Ramadanul este legat de noua luna a calendarului Islamic și reprezinta o perioada de post,…


Ce parere ai despre aceasta stire?