Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Vancea, detalii despre botezul copilașului ei. Ce a mărturisit vedeta despre eveniment: „Tot atunci e și ziua tatălui meu”

Publicat:

a oferit detalii despre botezul copilașului ei. Ce a marturisit vedeta despre eveniment, mai ales pentru ca a ales ca acesta sa fie sarbatorit doar alaturi de familie. Ce a planuit vedeta, dar și in ce zi importanta va avea loc acesta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, ravisanta la un eveniment monden. Vedeta a intinerit, iar rochia stramta i-a pus formele frumoase in evidenta: „Deosebita”

20:00, 04.04.2024 - Andreea Marin și-a impresionat fanii cu ultima apariție publica. Fosta jurnalista a ales sa poarte o ținuta deosebita la un eveniment organizat in Cluj-Napoca. Rochia aleasa, accesorizata cu bijuterii scumpe i-a pus in evidența formele armonioase ale corpului, dupa ce a slabit. Foto Andreea Marin, o…

Xtra Night Show. Razvan Marina și Ionuț Varodi, noi detalii despre destramarea Gaștii Zurli: „Intervine o frustrare!”. Ce au marturisit bucatarașul Lulu și Truli / VIDEO

22:10, 25.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Razvan Marina și Ionuț Varodi au facut noi detalii despre destramarea Gaștii Zurli. Iata ce au marturisit bucatarașul Lulu și Truli!

Cum vede Oana Roman viața, dupa pierderea mamei sale. Ce a marturisit vedeta: „Puterea omului de a-și...” / FOTO

20:00, 13.03.2024 - Oana Roman a vorbit recent despre cum vede viața in prezent, dupa pierderea mamei. Vedeta a facut o postare cu care și-a surprins fanii, prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a marturisit ea!

Oana Ionița sufera ca nu iși poate vedea baiețelul. Dupa divorț, Maxim a ramas in grija tatalui: „Eu nu am mai existat”

11:55, 05.03.2024 - Oana Ionița regreta ca a fost de acord ca fiul ei, Maxim, sa ramana in grija tatalui, dupa divorțul de Florin Budnaru. Fosta bebelușa de la „Cronica Carcotașilor” a apelat la instanța ca sa iși poata vedea copilul și sa petreaca mai mult timp cu acesta.Oana Ionița și Florin Budnaru au decis sa puna…

Soțul Roxanei Ionescu, DJ la petrecerea cu vedete din Padina unde a fost omorat un om, detalii neștiute despre eveniment

08:05, 12.02.2024 - Soțul Roxanei Ionescu, DJ la petrecerea cu vedete din Padina unde a fost omorat un om, detalii neștiute despre eveniment Continue reading Soțul Roxanei Ionescu, DJ la petrecerea cu vedete din Padina unde a fost omorat un om, detalii neștiute despre eveniment at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?