Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romică Țociu și Cornel Palade, moment memorabil de roast la Revelionul lui Dan Negru. De ce au venit cei doi în platou

Publicat:

Romica Țociu și au reușit sa faca un moment de-a dreptul memorabil la 2022: Razboiul Generațiilor. Cei doi au luat vedetele la roast și hohotele de ras au rasunat din public, chiar daca au venit in platou cu un alt scop.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment memorabil marca Ozana Barabancea și Horia Brenciu

22:50, 04.05.2024 - Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au transformat in Ozana Barabancea și Horia Brenciu in a 12-a gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Cum a reacționat jurata cand „s-a vazut” pe scena.

Ansamblul „Florile Malului” din comuna Malu cu Flori, moment memorabil pe scena „Romanii au talent”. Andra: „Vreau și eu la voi in sat, vreau și eu la voi in joc”

18:45, 04.05.2024 - Ansamblul „Florile Malului” din comuna Malu cu Flori, județul Dambovița, moment memorabil pe scena indragitei emisiuni „Romanii au talent”, difuzate de PRO TV. Format din copii, parinți, frați, surori, o mare familie plina de viața și de dragoste pentru autenticul tradițional romanesc, ansamblul dambovițean…

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

10:50, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu!

Romica Țociu și Paula Chirila, devaluiri din culisele Te cunosc de undeva. Cu ce provocari a venit noul sezon pentru ei: ”Singurele probleme...” / VIDEO

11:40, 05.04.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila formeaza o echipa de senzație la Te cunosc de undeva! Deși participarea in emisiune nu este o noutate pentru ei, fiecare sezon a venit cu provocari noi. Cei doi concurenți au facut declarații despre problemele cu care se confrunta cand vine vorba desprr trasnformari!

Romica Țociu, moment emoționant alaturi de mama sa. Ce gest a facut actorul pentru cea care i-a dat viața: "Ma bucur ca..." / VIDEO

07:35, 28.03.2024 - Toata lumea il știe pe Romica Țociu, insa puțini sunt cei care știu cum arata mama actorului. De curand, acesta a facut public un video in care o filmeaza pe cea care i-a dat viața. In descrierea clipului, actorul a scris cateva randuri emoționante.

Moment impresionat pe scena de la Te cunosc de undeva! Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Maria Tanase și Andra: "Un moment atat de romanesc..." / VIDEO

22:35, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Romica Țociu și Paula Chirila fac echipa. In prima ediție a emisiunii, cei doi concurenți s-au transformat in Andra și Maria Tanase și au interpretat piesa „Cine iubește și lasa”.


Ce parere ai despre aceasta stire?