Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românca ucisă de coronavirus, în Italia, adusă în România și înmormântată fără preot. Autoritățile n-au fost informate

Publicat:

Primul roman ucis de coronavirus, o femeie de 80 de ani care a murit in Italia, a fost adusa inapoi in Romania și inmormantata fara preot. Membrii familiei au repatriat trupul neunsuflețit al femeii, dar și al surorii sale, care și ea a murit recent, in Italia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Despagubire istorica pentru familia unei romance care a murit in Italia. De ce decizia este o premiera

17:55, 25.04.2024 - Doua surori din Romania vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Decizia vine dupa ce sora lor, rezidenta in Italia, a decedat acolo intr-un grav accident rutier.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Sfarșit tragic pentru un roman care urma sa se intoarca in țara, la familie. Barbatul in varsta de 50 de ani a murit in Italia, in timp ce incarca TIR-ul

18:05, 27.03.2024 - Un barbat care urma sa vina in Romania, la familie, a murit marți dimineața. Era plecat la munca in Italia, atunci cand a sfarșit tragic. Inițial, s-a spus ca ar fi vorba despre un accident de munca, asta pentru ca s-a stins din viața in timp ce incarca TIR-ul, intr-o parcare.

Deșeuri provenite din vestul Europei, oprite la Borș II și Nadlac II

07:15, 22.03.2024 - 65 de tone de deșeuri incarcate in patru automarfare provenite din vestul Europei au fost oprite la frontierele Borș II și Nadlac II. Șoferii transportau, potrivit documentelor de insoțire a marfii, mobilier, corpuri de iluminat și haine second-hand. Deseurile proveneau de la diferite companii din Belgia…

Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita dupa doi ani, a fost inmormantata. O mulțime de prieteni au condus-o pe ultimul drum

10:56, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc a fost inmromantata in urma cu o zi, in Italia, la doua luni dupa ce a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Ancona. Tanara a fost data disparuta din de doi ani, iar ramașițele ei au fost gasite in apropierea unei ferme. In 20 martie, o mulțime de oameni au condus-o pe ultimul drum.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?