Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Retete manastiresti... Cum preparam cea mai buna DULCEATA DIN COAJA DE PEPENE ROSU

Publicat:

Cum preparam dulceata din coaja de pepene rosu? In camarile manastirilor gasesti intotdeauna borcane cu cele mai interesante dulceturi sau gemuri ale caror retete au fost descoperite chiar de calugari. Nimic nu se arunca intr-o manastire, din orice fruct putandu-se realiza ceva.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu

08:56, 08.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…

Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu

16:20, 07.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…

REȚETE REINTERPRETATE Piept de curcan cu mere si cascaval

07:35, 28.03.2024 - In ultima vreme am tot facut rulade din carne, iar una dintre preferatele noastre a fost pieptul de curcan umplut cu mere si cascaval. Combinatia dintre merele pline de vitamine, cascavalul topit, untul aromat si carnea de curcan este una grozava! Eleganta si gustoasa, este o rulada pe care o puteti…

Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești 

07:41, 20.03.2024 - Prepararea chifteluțelor manastirești dureaza doar 20 de minute.Ingrediente chifteluțe manastirești:500 g fasole boabe2-3 feli de paine150 g orez150 ml ulei2 cepe5-6 caței de usturoi1 morcov1 pastarnac2 frunze de dafinmararpatrunjel50 g fainasarecimbru Puțina lume știe ca zacusca NU este de post! Poate…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

DELICIOS ȘI INOVATOR Rețete delicioase de piure de cartofi pentru orice gust și preferințe

18:06, 29.02.2024 - Alegerea cartofilor potriviți este cruciala pentru obținerea unei consistențe cremoase și delicioase. The post DELICIOS ȘI INOVATOR Rețete delicioase de piure de cartofi pentru orice gust și preferințe first appeared on Informatia Zilei .

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Rețete manastirești. Cum se prepara alivanca, dulcele copilariei de altadata. Varianta de dulce și de post VIDEO

23:20, 24.02.2024 - Pentru unii este dulcele suprem, pentru ca le amintește de copilarie, pentru alții este un preparat de care se indragostesc de la prima degustare. Poate fi desert, dar și fel principal și se prepara cu ingrediente simple și la indemana.


Ce parere ai despre aceasta stire?