Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Remus Borza, vicepreşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României

Publicat:

pentru (CNMR) are un nou vicepresedinte, in persoana lui , care va fi responsabil pentru Strategii si , se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei remis, luni, AGERPRES.

"Prin alaturarea lui , CNMR isi intareste capacitatea de a crea politici publice coerente si bazate pe expertiza in domenii precum energie, economie, fiscalitate, dar si crearea de strategii de dezvoltare institutionala a CNMR. Experienta si expertiza domnului Borza sunt un avantaj in protejarea resurselor naturale ale…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Ionescu, despre posibilitatea de a deveni viceprimar al Timișoarei: „Cred ca am suficient de multa expertiza și experiența”

21:01, 07.05.2024 - Fostul subprefect de Timiș, Sorin Ionescu, a renunțat recent la funcția de reprezentant al guvernului in teritoriu pentru a candida pentru un post de consilier local la Timișoara. „Nu ca nu mai vreau sa fiu subprefect, ci mai degraba vreau sa fiu consilier local pentru a sprijini dezvoltarea Timișoarei.…

Cum te simți ca un VIP in spațiu? Iei cina și platești 500 de milioane de dolari

13:10, 20.03.2024 - SpaceVIP, o companie de calatorii spațiale de lux, a anunțat ca va introduce o noua experiența extravaganta – o cina in spațiu, disponibila la prețul de 500 de milioane de dolari. Aceasta ar urma sa fie realizata intr-un balon spațial și va dura 6 ore (de la 4 pana la 10 dimineața), iar cei curioși…

Ion Ceban: „Inca un prostalan de la PAS ministru cu salariu de 100.000. Fara studii, fara experiența. Vremuri bune”

16:26, 13.03.2024 - Primarul de Chișinau, Ion Ceban, a venit cu o reacție, dupa demiterea ministrei Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov și numirea deputatului PAS Sergiu Lazarencu la șefia instituției. „Inca un prostalan de la PAS ministru cu salariu de 100.000”, a scris edilul, pe pagina sa de Facebook.

Franța il vrea pe Mark Rutte la conducerea NATO: „Il sprijinim, avand in vedere experiența sa”

23:55, 06.03.2024 - Premierul francez, Gabriel Attal, și-a afirmat, miercuri, la Haga, sprijinul Parisului pentru candidatura omologului sau olandez, Mark Rutte, la conducerea NATO, sustinuta deja de mai multe state membre, dar contestata de Ungaria.

Andrei Ursu, despre experiența Asia Express, inainte de a pleca la filmari. Ce a spus despre el și iubitul lui, Vlad

16:45, 28.02.2024 - Andrei Ursu, cunoscut sub numele sau de scena WRS, a surprins fanii și telespectatorii prin anunțul sau ca va face parte din echipa emisiunii Asia Express de la Antena 1, alaturi de partenerul sau, Vlad.

Stroe, despre o propunere a președintelui Iohannis pentru șefia NATO: Are suficienta expertiza și experiența

20:10, 23.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionuț Stroe, a explicat pentru „Adevarul” ca ar fi onorant pentru Romania sa aiba un reprezentant la nivelul celei mai inalte funcții din NATO, in contextul in care in spațiul public au aparut informații cu privire la o propunere a președintelui Klaus Iohannis.

50 de invațatoare din județul Hunedoara, la schimb de experiența in Maramureș

09:15, 23.02.2024 - In Baia Mare a avut loc joi un schimb de bune practici, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. „Perspective contemporane in dezvoltarea profesionala a cadrelor didactice” a adus impreuna 50 de invațatoare din județul Hunedoara (care au venit…

Secretele unui cuplu britanic cu experiența de 63 de ani: gratarul, ginul tonic și umorul

17:35, 14.02.2024 - Un cuplu britanic care va aniversa 63 de ani de la casatorie peste cateva zile a dezvaluit secretele relației. Este vorba despre gratar, gin tonic și umor, au dezvaluit cei doi chiar de Ziua Indragostiților. Ambii soți au peste 90 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?