Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Real Madrid a anunțat diagnosticul după accidentarea lui Courtois - Cât ar putea lipsi belgianul

Publicat:

Real Madrid a primit o lovitura grea înaintea returului cu , din optimile . , portarul titular al madrileni, s-a accidentat la ultimul meciul din LaLiga și risca sa rateze confruntarea de pe .
a încheiat șchiopatând meciul cu Betis, pierdut duminica de Real Madrid, scor 1-2. Testele efectuate au relevat faptul ca portarul belgian a suferit o accidentare la mușchiul adductor lung de la piciorul stâng.
Real Madrid nu a precizat perioada de indisponibilitate a lui Courtois, dar Marca estimeaza…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pep Guardiola dupa ce Manchester City a fost eliminata de Real Madrid: „Nu regret nimic”

09:30, 18.04.2024 - Campioana Europei a parasit Champions League in faza sferturilor de finala, Manchester City cedand la penaltiuri meciul cu Real Madrid. La finalul duelului de pe Etihad Stadium, Pep Guardiola a spus, printre altele, ca echipa sa a dat totul și ca nu regreta nimic.

Ce ne așteapta! Eroul lui Real Madrid cu Manchester City, adversarul Romaniei la EURO » Marca i-a dat nota maxima: „S-a imbracat in supererou intr-un meci care-i va schimba cariera”

02:20, 18.04.2024 - Ucraineanul Andriy Lunin, 25 de ani, decisiv in victoria lui Real Madrid cu Manchester City, cu doua penalty-uri blocate la loterie și parade in serie in timpul regulametar, va fi adversarul Romaniei la vara, la EURO 2024. Marca i-a acordat nota 10 si-l caracterizeaza la superlativ: „S-a imbracat in…

Champions League: Manchester City vs Real Madrid - Show-ul se muta in Anglia

09:05, 17.04.2024 - Manchester City - Real Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Motivul pentru care Kevin De Bruyne a inceput pe banca de rezerve meciul cu Real Madrid

22:50, 09.04.2024 - Pep Guardiola (53 de ani) a dezvaluit motivul pentru care Kevin De Bruyne (32 de ani), mijlocașul ofenisv de la Manchester City, a inceput pe banca de rezerve meciul impotriva celor de la Real Madrid, din „sferturile” Ligii Campionilor. Toți iubitorii fotbalului au ramas surprinși in momentul in care…

Amenințare terorista inainte de Real Madrid - Manchester City » Imagini de impact de la „Santiago Bernabeu”

21:26, 09.04.2024 - Real Madrid - Manchester City, capul de afiș al sferturilor Champions League, a avut parte de masuri extreme luate de poliția spaniola. In ziua meciului, cei care și-au luat bilete au primit pe telefon avertisment ca inainte și in timpul meciului va fi alerta de atac terorist. Suporterii s-au grabit…

Champions League: Manchester City vs Copenhaga - O simpla formalitate

10:10, 06.03.2024 - Manchester City - Copenhaga, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 6 martie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Premier League: Manchester City vs Manchester United - „Cetatenii”, favoriti in derby-ul orasului

08:25, 03.03.2024 - Manchester City - Manchester United, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 3 martie, de la ora 17:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

​Premier League: Manchester City vs Chelsea - „Cetatenii”, in forma maxima

08:21, 17.02.2024 - Manchester City - Chelsea, meci contand pentru etapa a 25-a din campionatul Angliei, este programat, sambata, 17 februarie, de la ora 19:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?