Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 68. Peste 200 de civili au rămas blocați în buncărele din combinatul siderurgic Azovstal - LIVE TEXT

Publicat:

UPDATE 00:00 - Presa și mediile politice internaționale au speculat intens asupra intenției conducatorilor militari ruși de a-i oferi lui Vladimir Putin o victorie, daca nu strategica, macar simbolica, pana la data de 9 mai, la care Moscova sarbatorește "Ziua Victoriei" impotriva Germaniei naziste in cel de-al Doilea Razboi Mondial. SUA dispun de informații foarte credibile, provenind de la serviciile de specialitate, conform carora Rusia va incerca sa anexeze regiunile ocupate de separatiști in Donețk și Lugansk pana la jumatatea lunii mai.UPDATE 22:47 - Pompierii ucraineni au salvat o pisica…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Rușii ataca puternic Odesa: 13 victime intr-un atac cu racheta balistica - VIDEO

01:36, 02.05.2024 - O racheta balistica rusa a lovit miercuri seara tarziu portul ucrainean Odesa, ranind cel putin 13 persoane si declansand un incendiu de proportii, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper pe Telegram, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Rușii susțin ca au lovit Comandamentul de Sud al armatei ucrainene

17:10, 01.05.2024 - Regimul de la Kremlin a anunțat, miercuri, ca a lovit cartierul general de comanda al gruparii sudice a armatei ucrainene, care are sediul in portul Odesa, unde Ucraina a anuntat ca un atac cu rachete a ucis trei persoane, relateaza Reuters.

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

Rușii au atacat cu rachete balistice orașul Odesa și au ranit opt oameni. Invadatorii au țintit zone civile

20:10, 29.04.2024 - Armata rusa a lansat un atac cu rachete impotriva orașului Odesa in urma caruia au fost raniți opt oameni și a izbucnit un incendiu puternic la palatul studenților de la Universitatea de Drept din oraș, scrie Ukrainska Pravda.

Rușii au atacat Odesa – 4 persoane au fost ucise, inclusiv o fetița de 10 ani

11:05, 12.04.2024 - Bilanțul morților unui atac cu rachete balistice a crescut in regiunea Odesa. Armata rusa a lansat focosul in seara zilei de 10 aprilie. Rușii au atacat aseara regiunea Odessa – 4 persoane au fost ucise, inclusiv o fetița de 10 ani. “Din pacate, astazi, in spital a murit un barbat care a fost grav ranit.…

Alerta la Zaporojie - Rușii spun ca ucrainenii ar fi lovit cupola centralei nucleare

18:20, 07.04.2024 - Armata ucraineana a lovit duminica cupola de deasupra unui reactor oprit al centralei nucleare Zaporojie, dar nivelurile de radiatii sunt normale si nu exista daune grave, a declarat adminstratia instalata de Rusia a centralei, potrivit Reuters.

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Armata ucraineana s-a retras din doua sate de langa Avdiivka: „S-au dat lupte crancene. Rușii au suferit pierderi grele”

17:40, 27.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din satele Severne si Stepove, situate in apropierea orasului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse in provincia Donetk din estul Ucrainei, a anuntat marti un purtator de cuvant militar ucrainean citat de Reuters si AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?