Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raport ONU - Coreea de Nord şi-a consolidat programul rachetelor nucleare şi balistice în 2019

Publicat:

Phenianul a continuat sa-si dezvolte si consolideze programele interzise ale rachetelor nucleare si balistice anul trecut, incalcand sanctiuni ONU care i-au fost impuse din 2006, se arata intr-un raport confidential al ONU, la care Reuters scrie ca a avut acces, noteaza news.ro.

Nordul a importat in mod ilegal petrol rafinat si a exportat carbune in valoare de aproximativ 370 de milioane de dolari cu ajutorul unor nave chineze, se mai arata in acest raport de 67 de pagini, care urmeaza sa fie publicat luna viitoare.

”In 2019, Republica Populara Democratica Coreea (RPDC) nu si-a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin ordona exercitii nucleare la care vor participa trupe pozitionate in apropiere de Ucraina

12:11, 06.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a dispus organizarea „in viitorul apropiat” a unor exercitii nucleare la care vor participa in special trupe pozitionate in apropiere de Ucraina. El susține ca acesta este un raspuns la „amenintarile” occidentale fata de Moscova, relateaza AFP si Reuters.

Nord-coreenii au fost obligati sa-i jure credinta liderului Kim Jong Un, de ziua sa. Semnificația acestui ordin

10:01, 06.05.2024 - Juramintele de credinta au fost depuse pe 8 ianuarie, in ziua in care se crede ca a fost cea de-a 40-a aniversare a liderului Kim Jong Un, potrivit Institutului de Dezvoltare a Sudului si Nordului (SAND), o organizatie cu sediul la Seul, relateaza Reuters, citata de News.ro.Este pentru prima data de…

Patru morți intr-un atac cu drona in nordul Irakului

09:50, 27.04.2024 - Patru muncitori au fost uciși vineri intr-un atac cu drona care a vizat o exploatare de gaze din regiunea Kurdistan din Irak, a declarat pentru Reuters un consilier al premierului irakian, informeaza Mediafax.

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Iranul susține ca „armele nucleare nu au niciun loc in doctrina țarii”: „Programul servește doar in scopuri pașnice”

13:30, 22.04.2024 - Ministerul de Externe al Iranului a declarat ca armele nucleare nu isi au locul in doctrina nucleara a țarii. Aceasta s-a intamplat luni, la cateva zile dupa ce un comandant al Gardienilor Revolutiei a avertizat ca Teheranul si-ar putea schimba politica nucleara, daca va fi presat de amenintarile israeliene,…

Kremlinul insista pe subiectul amenintarii cu armele nucleare

17:01, 14.03.2024 - Comentariile facute de Vladimir Putin asupra armelor nucleare, intr-un interviu difuzat marti de mass-media publice ruse, nu constituie o amenintare cu folosirea acestor arme, a precizat miercuri Kremlinul, care a acuzat Washingtonul ca a scos din context afirmatiile presedintelui rus, relateaza Reuters.…

Putin: 95% din fortele nucleare ale Rusiei au fost modernizate

12:55, 23.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca 95% din fortele nucleare strategice ale tarii sale au fost modernizate si ca fortele aeriene tocmai au primit in dotare patru bombardiere supersonice cu capacitate nucleara, transmite Reuters.

Coreea de Nord a lansat rachete de croaziera catre Marea Japoniei, anunța Seulul

08:15, 14.02.2024 - Lansarea rachetelor de croaziera nord-coreene, detectata de Coreea de Sud, este cea mai recenta dintr-o serie de teste facute de Phenian de la inceputul acestui an, relateaza AFP și Reuters, citate de Agerpres.„Armata noastra a detectat mai multe rachete de croaziera necunoscute in apele de la nord-est…


Ce parere ai despre aceasta stire?