Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RAFTUL CU CARTE: Puterea vitaminei D: Cele mai folositoare şi practice sfaturi ştiinţifice despre vitamina D sau hormonul D

Publicat:

autor: cartea Puterea vitaminei D veti afla: De ce ne confruntam cu o adevarata deficienta de vitamina D. Rolul crucial pe care il poate juca vitamina D in prevenirea si in tratamentul diferitelor tipuri de cancer. Cum poate ajuta Vitamina D la prevenirea diabetului, bolilor coronariene, a hipertensiunii si a bolilor de rinichi. Cum poate Vitamina D sa previna si sa trateze durerile musculare, oboseala, fibromialgia, durerile cronice de oase si osteoporoza. Cum poate Vitamina D sa impiedice si sa trateze bolile autoimune: astmul, Lupusul, artrita, boala Crohn, colita ulcerativa…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea rasadurilor de legume: prețuri bune, oferta bogata, sfaturi pe gratis

19:25, 26.04.2024 - Pentru cei care doresc sa iși produca macar o parte dintre legume in gradinile proprii, acum este perioada optima de plantare a rasadurilor. In piețe, oferta este foarte bogata. In piețe oferta de rasaduri, atat pentru flori, cat și pentru legume, este foarte bogata. Se gasesc atat legume, precum roșii,…

Invazie de capușe! Tot mai mulți oameni ajung la spital: ce ne recomanda experții

07:25, 11.04.2024 - In ultima perioada aproape 30 de persoane din județul Olt au ajuns la urgențe din cauza mușcaturilor de capușe, in timp ce in Buzau numarul a ajuns la 10. Din pacate numarul cazurilor este in creștere, iar medicii ne sfatuiesc sa avem grija pe unde ne plimbam. Capusele sunt foarte mici si de obicei…

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

09:50, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

SFATURI UTILE Optimizarea absorbției Vitaminei D in organism

12:56, 26.03.2024 - Este important sa urmați recomandarile medicului și sa ajustați doza și modul de administrare in funcție de nevoile individuale ale organismului. The post SFATURI UTILE Optimizarea absorbției Vitaminei D in organism first appeared on Informatia Zilei .

Beneficii surprinzatoare pentru sanatate ale consumului de mere in fiecare zi

18:50, 18.03.2024 - Un prim beneficiu de luat in seama in ceea ce privește consumul zilnic de mere este reprezentat de faptul ca poate proteja inima.In urma unor studii a rezultat faptul ca merele conțin un aport ridicat de flavonoide, ceea ce inseamna ca va exista un risc redus al apariției de boli cardiovasculare, cu…

Facebook și Instagram intampina intreruperi majore. Sfaturi utile!

18:51, 05.03.2024 - In dupa-amiaza zilei de 5 martie 2024, utilizatorii platformelor Facebook și Instagram au fost surprinși de o intrerupere neașteptata a serviciului, care i-a deconectat brusc și a impiedicat reautentificarea. Incidentul a starnit confuzie și neliniște in randul utilizatorilor, mulți dintre aceștia intrebandu-se…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?