Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Putin afirmă că Rusia va răspunde 'insolenței' SUA după noile sancțiuni împotriva Moscovei

Publicat:

Președintele Vladimir Putin a avertizat joi ca Rusia va raspunde la un moment dat 'insolenței' dupa ce camera inferioara a Congresului SUA a votat un proiect de lege care prevede noi sancțiuni economice impotriva Moscovei, relateaza AFP, Reuters și DPA.

'Noi ne comportam într-un mod foarte rezervat, foarte rabdator, însa, la un moment dat, va trebui sa raspundem, pentru ca este imposibil sa toleram la nesfârșit insolența la adresa țarii noastre', a declarat președintele rus, în cadrul unei conferințe de presa comune…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Coreea de Sud acuza Phenianul ca a trimis Moscovei 6.700 de containere cu muniții pentru a le folosi impotriva Ucrainei

13:00, 27.02.2024 - Coreea de Nord a expediat in Rusia 6.700 de containere cu milioane de unitati de munitie, incepand din iulie anul trecut, a declarat luni ministrul sud-coreean al Apararii, Shin Won-Sik, presei locale preluate marti de Reuters.

UE a aprobat al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei: „Taiem și mai mult accesul Moscovei la drone”

15:20, 21.02.2024 - UE a aprobat miercuri al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. Noul pachet va include 193 de companii și persoane care vor fi adaugate pe lista celor carora li se interzice sa calatoreasca sau sa faca afaceri in UE, transmite Reuters.

Statele din Uniunea Europeana vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

12:35, 19.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt asteptate sa discute noi sanctiuni impotriva Moscovei pentru moartea de saptamana trecuta a lui Aleksei Navalnii, cel mai proeminent lider al opozitiei din Rusia.

O noua arma a Rusiei ingrijoreaza Statele Unite, care si-au avertizat aliatii

10:56, 15.02.2024 - Rusia dezvolta o capacitate militara spatiala despre care membrii Congresului si oficialii americani sunt ingrijorati ca ar putea reprezenta o amenintare semnificativa pentru Statele Unite si aliatii sai, posibil prin avarierea cu o arma nucleara a unor sateliti esentiali de informatii sau de comunicatii,…

Putin susține ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului și medicamente imunomodulatoare

21:25, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a anunțat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, transmite Reuters.

Vladimir Putin anunța ca Rusia se apropie de dezvoltarea unor vaccinuri impotriva cancerului

21:20, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters. Vladimir Putin a declarat, in comentarii televizate, ca "am ajuns foarte aproape…

Putin le-ar fi propus americanilor incetarea razboiului din Ucraina. SUA au respins orice discuție - Reuters

23:45, 13.02.2024 - Oferta lui Putin prevedea inghețarea razboiului in limitele actuale, iar teritoriile ucrainene deja ocupate sa ramana ale Rusiei.O sursa americana a negat ca ar fi existat vreun contact oficial și a declarat ca Washingtonul nu se va angaja in discuții care nu implica Ucraina, mai ales avand in vedere Putin…


Ce parere ai despre aceasta stire?