Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procurorii din Los Angeles cercetează plângeri de agresiune sexuală formulate contra actorilor Seagal şi Anderson

Publicat:

din districtul a anuntat joi ca va cerceta noi plangeri de agresiune sexuala care vizeaza trei celebritati: producatorul de film , actorul din filme de actiune si actorul , protagonistul serialului TV de comedie "Black-ish", informeaza Reuters.

Noua plangere depusa impotriva lui a ridicat la sase numarul dosarelor ce il vizeaza pe renumitul producator si care sunt analizate de procurorii din .

, purtator de cuvant al Procuraturii din , nu a oferit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tadjikistanul a arestat noua suspecți in legatura cu atacul de la Moscova. Relatari despre „acte de agresiune” asupra imigranților din Asia Centrala

15:35, 29.03.2024 - Tadjikistanul a arestat in aceasta saptamana noua persoane suspectate ca au legatura cu atentatul comis vineri seara la sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 143 de morti, relateaza Reuters, citand o citand o sursa din domeniul securitatii.

Probleme mari pentru cel mai bogat indian: procurorii americani il cerceteaza pentru dare de mita

01:05, 17.03.2024 - Cel mai bogat indian este din nou sub vizorul anchetatorilor americani: SUA il cerceteaza pe miliardarul Gautam Adani pentru dare de mita. El are o avere de 100 de miliarde de dolari, noteaza Ziarul Financiar. Statele Unite si-au extins investigatia asupra grupului indian Adani Group pentru a se…


Ce parere ai despre aceasta stire?