Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul premier femeie din Samoa depune jurământul într-un cort, pentru că predecesorul nu o primește în Parlament

Publicat:

Primul premier femeie din Samoa depune juramantul intr-un cort, pentru ca predecesorul nu o primește in Parlament

Fiame Naomi Mata’afa, prima femeie aleasa in funcția de premier in Samoa, este nevoita sa preia mandatul intr-un cort din curtea cladirii Parlamentului, dupa ce predecesorul sau nu ii acorda accesul și refuza sa demisioneze. , care a fost prim-ministru timp de 22 de ani, ignora ordinul judecatoresc care il forteaza sa-și depuna mandatul.

Mata’afa, in varsta de 64 de ani, a ajuns astazi la Parlament, asteptandu-se sa preia funcția. Femeia,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Putin va depune juramantul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei

12:15, 05.05.2024 - Peste doar doua zile, Vladimir Putin va depune juramantul pentru un nou mandat de șase ani in funcția de președinte al Rusiei, scrie Sky News, potrivit mediafax.Marți, liderul rus va pune mana pe o copie a Constituției și va promite ca o va respecta.

Marcel Ciolacu il sustine pe Klaus Iohannis pentru functia de secretar general NATO ca cetatean. Nu ca premier, nici ca presedinte PSD

16:55, 27.04.2024 - In timp ce analistii politici considera ca sansele presedintelui Klaus Iohannis de a fi secretar general NATO sunt destul de mici, prim-ministrul Marcel Ciolacu, presedinte PSD, crede ca acesta are un atu fata de alti candidati.

Firea il susține pe Ciolacu la prezidențiale și spune ca nu vrea sa preia șefia PSD: „Nu aș folosi funcția de primar ca trambulina”

12:46, 26.04.2024 - Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, a declarat, vineri, ca „il susține in totalitate pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale”. Ea a mai adaugat ca, daca va ajunge din nou primar al Bucureștiului, nu va folosi funcția „ca trambulina” ca sa preia șefia PSD.

„Incercarea vina n-are”: CSP inițiaza maine un nou concurs la funcția de Procuror General. Grosu: Sper ca au invațat din prima experiența

12:21, 14.04.2024 - Dupa ce in februarie a fost anulat concursul de selectare a Procurorului General al Republicii Moldova, maine, 15 aprilie, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) urmeaza sa anunțe un concurs nou. Despre acest lucru a declarat președintele Parlamentului și liderul PAS, Igor Grosu, la emisiunea „ Realitatea…

Piedone il susține pe candidatul PSD-PNL, Rareș Hopinca, pentru Primaria Sectorului 2

10:05, 02.04.2024 - Cristian Popescu Piedone a subliniat ca il apreciaza pe Rareș Hopinca pentru abilitațile sale de gestionare a Primariei Sectorului 2 in perioada in care acesta a deținut funcția de citymanager. „Partidul Umanist Social Liberal din Romania nu depune lista cu candidat la Primaria Sectorului 2 ci il susține…

Judecatoarea Iulia Motoc a depus juramantul pentru functia de judecator al Curtii Penale Internationale de la Haga (VIDEO)

20:01, 08.03.2024 - Judecatoarea Iulia Motoc a depus juramantul pentru functia de judecator al Curtii Penale Internationale de la Haga.Este pentru prima data cand un roman reuseste sa acceada la aceasta instanta de judecata internationala, conform TVRinfo.ro. Judecatoarea Iulia Motoc a fost aleasa cu o majoritate de peste…

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator la Curtea Penala Internaționala: „Este o mare onoare”„

17:00, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga, fiind pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga

16:25, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga. Este pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.


Ce parere ai despre aceasta stire?