Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele alegeri locale libere de după '89

Publicat:

Primele alegeri locale, din Romania, dupa Revoluția din decembrie 1989, au avut loc in februarie 1992, in zilele de 9 și 23 februarie, fiind, totodata, primele alegeri locale libere dupa mai bine de jumatate de secol, conform Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Dragan, rectorul UPT: „Conurbația Timișoara-Arad ar trebui sa fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale, atat la nivel județean, cat și la nivelul celor doua municipalitați”

11:20, 18.04.2024 - • Daca in anii 2000, Timișoara și Aradul au insemnat o importanta poarta de intrare a investițiilor straine in Romania, in ultimii ani, alte orașe, de nivel similar, au recuperat diferența, iar unele dintre ele au trecut in fața; • Proiectul conurbației nu este unul nou, dar niciodata nu a fost tratat…

Alegeri locale noi și parțiale, pe 19 mai: Cate secții de votare vor fi deschise

21:30, 16.04.2024 - In cele noua localitați, unde pe 19 mai 2024 vor avea loc alegeri locale noi și parțiale, vor fi deschise 13 secții de votare. Cele mai multe secții de votare vor fi deschise in localitatea Cealic, raionul Taraclia, 3 la numar.

Mini-vacanța in Romania acordata de Guvern. Cand vor primi angajații primele zile libere in aceasta primavara

14:05, 02.04.2024 - Anul acesta, romanii vor beneficia de 17 zile libere de la stat. Vacanța din luna mai este și cea mai lunga din acest an!VEZI AICI CATE ZILE LIBERE AȚI POȚI LUA IN LUNA MAI!

Ce face Marius Lacatuș la primele ore ale dimineții. Cum iși incepe ziua fostul fotbalist / PAPARAZZI

23:05, 30.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu Marius Lacatuș. Ce face fostul fotbalist la primele ore ale dimineții. Cum iși incepe ziua cel mai titrat fotbalist din istoria Stelei.

Diana Șoșoaca vrea sa candideze la alegerile locale. Pe ce mare primarie a pus ochii

10:35, 28.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Romania și-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2026. Primele declarații ale selecționerului George Buricea

20:55, 21.03.2024 - Nationala de handbal masculin a Romaniei se va lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2026 cu Portugalia, Polonia si Israel, in urma tragerii la sorți de astazi. Romania a fost repartizata in Grupa a 8-a a preliminariilor EHF EURO 2026, in urma traegrii la sorti efectuata, joi, la Copenhaga.…

Coalitia PSD-PNL a ajuns la un consens asupra comasarii alegerilor. Lista comuna la europarlamentare!

08:50, 22.02.2024 - Comasarea alegerilor in Romania a fost votata de membrii PNL și PSD, in ședințele la care au participat liderii celor doua partide. Cinci liberali au votat „impotriva”, doi s-au abținut, in timp ce 58 au votat „pentru”, iar liderii PSD au votat in unanimitate calendarul alegerilor din 2024, comasarea…

Alegerile locale comasate cu europarlamentare – decizia finala a coaliției de guvernare

19:20, 21.02.2024 - Coaliția de guvernare PSD-PNL a ajuns, dupa multe negocieri, la un consens in privința alegerilor. Intr-o conferința de presa susținuta astazi de liderii celor doua formațiuni politice, Marcel Ciolacu, respectiv Nicolae Ciuca, s-a anunțat ca alegerile europarlamentare și cele locale vor fi comasate.…


Ce parere ai despre aceasta stire?