Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prim-ministrul israelian s-a imunizat cu a treia doză de vaccin anti-COVID

Publicat:

este primul lider al lumii care primește a treia doza de vaccin impotriva coronavirusului. Premierul israelian a fost printre primii care au mers la imunizare, dupa ce guvernul a coborit varsta minima pentru rapel la 40 de ani.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul anunța ca inchide Al Jazeera și blocheaza transmisiunile acesteia pe teritoriul sau

17:20, 05.05.2024 - Premierul guvernului israelian, Benjamin Netanyahu, a anunțat ca blocheaza transmisia postului Al Jazeera in Israel, acuzand postul de origine Qatareza de „incitare la ura”, relateaza BBC. Conform prim-ministrului israelian, decizia a fost luata cu unanimitate in guvern.

Erdogan il considera pe premierul israelian Netanyahu singurul responsabil pentru tensiunile din regiune

20:50, 16.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sustinut marti ca premierul israelian Benjamin Netanyahu si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Regimul iranian comite acte de piraterie, a spus ministrul israelian de externe

17:05, 13.04.2024 - Autoritatile de la Teheran comit acte de piraterie și ar trebui sa fie sancționate pentru aceasta, a declarat sambata ministrul israelian de externe, Israel Katz, dupa ce Garda Revoluționara iraniana a confiscat un cargou avand legatura cu Israelul in Stramtoarea Hormuz.

Premierul israelian Netanyahu va fi externat marti. Deocamdata, „continua din spital activitatea”

19:55, 01.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu va fi externat marti, in urma interventiei chirurgicale pentru o hernie la care a fost supus, a anuntat luni biroul sau de presa, citat de agentiile Reuters si EFE.

Netanyahu respinge criticile din partea lui Biden

13:50, 11.03.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a respins criticile președintelui american Joe Biden la adresa sa și a declarat ca majoritatea israelienilor susțin politica sa in Fișia Gaza. Premierul israelian a facut aceasta declarație intr-un interviu acordat publicației germane Bild. "Daca președintele american…

Iran, Hamas si Hezbollah vor profita de Ramadan pentru a provoca violente, spune ministrul israelian al apararii

15:55, 28.02.2024 - Ministrul apararii israelian Yoav Gallant a apreciat marti ca Iranul, cel mai mare inamic al Israelului, precum si gruparea islamista palestiniana Hamas si militia siita libaneza Hezbollah vor profita de Ramadan, luna sfanta a musulmanilor din intreaga lume, pentru a provoca violenta in Cisiordania.

Gaza: Bilantul victimelor va depasi 30.000 de morti

08:15, 26.02.2024 - Bilantul victimelor din Gaza va depasi probabil pragul sumbru de 30.000 de morti in aceasta saptamina, in timp ce negociatorii incearca sa stabileasca un acord de incetare a focului si de eliberare a ostaticilor, iar guvernul israelian isi continua planurile pentru un atac asupra Rafah, relateaza The…

Procesul Romania-Pfizer, la prima infațișare. ”Sper sa avem succes”, spune ministrul Rafila

07:51, 20.02.2024 - Azi, la Bruxelles, are loc prima intalnire din procesul Romania-Pfizer, despre miza caruia ministrul Sanatații spune ca ”este o suma foarte mare și sper sa avem succes”. ”Din cate știu eu, s-a finalizat procedura de selecție a companiei care sa reprezinte statul roman la Bruxelles in acest proces, așa…


Ce parere ai despre aceasta stire?