Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preot din Giurgiu, implicat într-un SCANDAL SEXUAL. O enoriaşă susţine că a fost agresată de părinte VIDEO

Publicat:

"Zice lungeste-te in pat, cu fata in jos. Imi trage camasa in sus, ramai cu spinarea goala. Parca zici ca a avut pe Satana in el si mi-a luat maul si nu a mai vorbit. Despuiat ma ia la museala. El cica ... descracara picioarele. Si eu n-am vrut sa le descracar, eu n-am vrut si desfac picioarele si atunci i-am zis parinte pana aici", a povestit femeia de 80 de ani.

Si alte femei din localitate au declarat ca preotul nu ar fi la prima fapta de acest fel.

Sunt insa si multi sateni care sustin ca totul este o inscenare la adresa parintelui si spun ca, in zecii de ani in care a slujit,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis susține ca nu s-a implicat in alegerea lui Cirstoiu pentru a fi candidat comun la Primaria Capitalei. Ce spune despre Burduja

11:40, 23.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marți, ca nu a fost implicat in niciun fel in alegerea medicului Catalin Cirstoiu pentru a fi candidatul comun al PSD-PNL pentru Primaria Capitalei. Șeful statului a mai adaugat ca Sebastian Burduja este un candidat redutabil.

Inlocuitorul lui Luis Rubiales la Federația de Fotbal a Spaniei, implicat intr-un scandal de corupție

18:45, 12.04.2024 - ​Pedro Rocha, presedintele interimar al Federației de Fotbal a Spaniei, a fost și el inculpat și audiat vineri intr-un scandal de corupție ce se refera la nereguli in contractele semnate de RFEF in ultimii cinci ani.

Scandal cu iz politic la CJ Prahova: ”Astazi am vazut primari mituiți!”, susține Virgiliu Nanu

19:30, 04.04.2024 - La Consiliul Județean Prahova a avut loc joi, 4 aprilie, o ședința extraordinara, pe ordinea de zi aflandu-se și uin proiect privind inmcheierea de parterneriate cu 33 localitați din județ, printre care și municipiul Campina.

Diana Șoșoaca a obținut ordin de protecție impotriva soțului ei. Senatoarea susține ca a fost agresata fizic și emoțional

18:35, 02.04.2024 - Diana Șoșoaca a ajuns la secția de poliție și a facut o plangere impotriva partenerului ei de viața, Silvestru Șoșoaca. Barbatul este acuzat de violența impotriva avocatei de-a lungul anilor, motiv pentru care a obținut și un ordin de protecție.

Se lasa cu scandal? Pleaca Firea din PSD dupa ce Coaliția susține un candidat unic la Primaria Capitalei? „E o decizie pragmatica”

12:36, 19.03.2024 - Se așteapta anunțul oficial, dar pana ca reprezentanții Coaliției sa iasa și sa faca publica vestea ca PSD și PNL au decis sa mearga cu un candidat comun la alegerile pentru Primaria Capitalei, și anume cu medicul Catalin Cirstoiu, au avut loc noi discuții. Și cum s-a vehiculat ipoteza ca Gabriela Firea…


Ce parere ai despre aceasta stire?