Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea celei mai batrane prostituate din Marea Britanie. Cati bani castiga intr-o singura ora

Publicat:

15-07/unnamed-1-465x390 Prostituatia este legala in , cat timp este nu este practicata in public si de catre persoane cu varsta sub 18 ani. In total, un numar de 100.000 de femei sunt prostituate, dintre care un procent mic se incadreaza la capitolul “mature”.

Bunica mea escorta&", un documentar nou ce a aparut saptamana aceasta pe Channel 4 din , a pus reflectoarele pe femeile din care continua sa practice prostitutia, desi au varsta trecuta de 60 de ani.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman din Anglia și-a pus lacat pe dulapul din bucatarie. Situația a starnit un val de comentarii pe internet

14:20, 20.04.2024 - Foarte mulți romanii locuiesc in case comune in Marea Britanie. De multe ori, viața la comun vine cu provocari neașteptate, cum ar fi nevoia de a-ți inchide cu lacat dulapul de la bucatarie, pentru a nu risca sa ramai fara mancare. Situația nu e singulara.

A murit Doru Viorel Ursu. Fostul ministru de Interne avea 71 de ani

13:30, 14.04.2024 - Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne, judecator militar si autor al mai multor carti, a murit la varsta de 71 de ani. Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne, judecator militar si autor al catorva carti, a murit la varsta de 71 de ani. Anunțul trist a fost facut chiar de familia fostuui politician.…

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

Ucraineanul Oleksandr Zincenko, fotbalist la Arsenal Londra, dupa ce a fost redusa varsta de mobilizare militara: „M-as duce sa lupt”

22:21, 05.04.2024 - Fotbalistul echipei Arsenal, ucraineanul Oleksandr Zincenko, a declarat la BBC Newsnight ca ar parasi Marea Britanie pentru a lupta in Ucraina daca ar fi chemat sa o faca, informeaza News.ro.Jucatorul in varsta de 27 de ani a declarat pentru BBC Newsnight ca a donat aproximativ un milion de lire sterline…

UE iși pune industria de aparare pe picior de razboi și caștiga in fața celei americane afectata de haosului politic din SUA

14:16, 05.03.2024 - Antreprenorii americani din domeniul apararii pierd din boom-ul militar global care a stimulat prețurile acțiunilor omologilor lor europeni, in condițiile in care blocajul legislativ de la Washington creeaza incertitudine in privința cheltuielilor guvernamentale.

Și bogații mor: Șeful celei mai cunoscute dinastii bancare din Europa s-a stins la 87 de ani

17:05, 26.02.2024 - Bancherul britanic Jacob Rothschild, un membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a murit la varsta de 87 de ani, anunța familia sa. Familia, intr-o declarație pentru agenția de presa Asociația Presei din Marea Britanie, il numește pe Rothschild „o prezența uriașa…


Ce parere ai despre aceasta stire?