POST Crăciun 2016: Top 10 REŢETE DELICIOASE de pregătit până la Crăciun
Publicat:1. Conopida cu ciuperci
Ingrediente
1 conopida
200 g ciuperci
100 g margarina
1 lingura faina
1 legatura de patrunjel
sare
piper
Mod de preparare
Conopida rupta buchetele se spala si se fierbe in apa cu sare. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc 10-15 minute in margarina, dupa care se presara faina si se sting cu o cana de apa (se poate folosi si apa in care a fiert conopida).
Dupa ce au dat in clocot, se adauga conopida fiarta, se potriveste de sare si se mai fierb inca 10 minute. La sfarsit…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Iron Man de Romania: Salvamontiștii au testat un rucsac zburator. Un traseu de aproape 2 ore a fost facut in doar 2 minute
18:35, 20.05.2024 - Imagini spectaculoase la Alba. Salvamontiștii au testat primul rucsac cu care se poate zbura, la propriu, pentru a ajunge mai repede la intervenții. Un traseu de o ora și jumatate a fost facut in doar doua minute. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgența a vorbit in exclusivitate la Digi24 despre…
”Moment de jecmaneala”. De ce Paștele e atat de scump
07:40, 01.05.2024 - Cristian Paun a explicat, intr-o intervenție pentru B1 TV, motivele pentru care prețurile cresc atat de mult in aceasta perioada pentru produsele tradiționale de Paște. Taxele tot mai mari puse pe producatori și comercianți, costurile tot mai mari de producție și faptul ca vanzatorii știu ca romanii,…
Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY
16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…
Orez cu fructe de mare
00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…
Un preparat gustos si versatil, branza de caju
19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…
Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post
09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…
Rețete pe alese… de la bucatari culese. Ce mancam in Postul Paștelui?
18:06, 05.04.2024 - In timpul Postului Nașterii Domnului, cand piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea sa ne delectam cu preparate culinare delicioase, sanatoase și ușor de pregatit acasa. Iata cateva rețete simple, delicioase, gustoase și ușor de preparat care va inspira in bucatarie! Articol…
Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post
09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente 2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…