Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola Zilei: De ce nu vin Fuego și Hrușcă să colinde la Arad?

Publicat:

Dincolo de toate, din cate se pare, cea mai grea lovitura a sfarșitului de an pentru aradeni nu se refera la trotuare, targuri de Craciun... The post : De ce nu vin Fuego și Hrușca sa colinde la Arad? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pola Zilei: Intrebari deloc surprinzatoare pentru Calin Bibarț?

09:15, 30.03.2024 - Continuam seria inceputa cu cel care ne-a lamurit in final cu Bibi. E vorba de Gheorghe Falca, un negociator cum nu se mai gasește pe... The post Pola Zilei: Intrebari deloc surprinzatoare pentru Calin Bibarț? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Calin Bibarț in care ar arata cel mai bine?

09:15, 23.03.2024 - Intrerupem seria inceputa acum doua saptamani, cea care se va ocupa in continuare cu intrebarile pe care le-ați adresa, avand in vedere efervescența electorala, cu... The post Pola Zilei: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Calin Bibarț in care ar arata cel mai bine? appeared first on Special Arad ·…

Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL?

09:40, 16.03.2024 - Daca intrebarea vi se pare ciudata, este timpul sa ne explicam. Campania deja bubuie, pereții orașului se umplu de afișe și fotografii uriașe, fara sa... The post Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce cauta Tehnodomus in Piața Catedralei?

09:05, 02.03.2024 - Intrebarea ne-a venit in minte dupa ce am aflat ca s-au apucat sa refaca pentru a treia oara trotuarul de langa catedrala. Pe langa cea... The post Pola Zilei: Ce cauta Tehnodomus in Piața Catedralei? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Comasate sau masate separat?

09:36, 24.02.2024 - Va rugam cu stima și respect, faceți abstracție de asociațiile mai puțin serioase sau chiar licențioase care va apar in minte la citirea intrebarii. Este... The post Pola Zilei: Comasate sau masate separat? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Florin Lixandru prezent la Arad in cadrul unui eveniment organizat de Colegiul Național ,,Elena Ghiba Birta” , Liceul Sportiv Arad, Colegiul ,,Csiky Gergely” și Liceul ,,Atanasie Marinescu” din Lipova

13:35, 23.02.2024 - La  Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, joi 22 februarie, a avut loc festivitatea de premiere din cadrul proiectului educativ ,,Datini și obiceiuri multiculturale de Craciun... The post Florin Lixandru prezent la Arad in cadrul unui eveniment organizat de Colegiul Național ,,Elena Ghiba Birta” , Liceul…

Pola Zilei: Alexei Navalnii, erou sau victima?

11:20, 17.02.2024 - Ceea ce era de așteptat, s-a intimplat ieri. Alexei Navalnii, singurul adversar adevarat a lui Putin și al regimului sau care impletește țarismul, dictatura comunista... The post Pola Zilei: Alexei Navalnii, erou sau victima? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?