Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poate fi învins generalul Dvornikov în Ucraina? Expert: Cred că va face o greșeală, va trimite acea teroare pe lanțul de comandă

Publicat:

Rușii au fost infranți in nordul Ucrainei, langa Kiev, dar nu au pierdut decat o parte din forțe. Batalia pentru Donbas, care se poate declanșa oricand și la comanda careia va fi temutul general , numit și „calaul din Siria”, va fi decisiva pentru durata și pentru soarta razboiului, a aratat, la Digi24, expertul militar , comandor in rezerva.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski le cere aliaților sa traga de pe teritoriul lor in rachetele și avioanele rusești de deasupra Ucrainei: „Doborați țintele, protejați civilii”

12:20, 21.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le cere aliaților sai occidentali sa doboare de pe teritoriul lor rachete și drone rusești deasupra Ucrainei. „Rușii desfașoara 300 de avioane pe teritoriul ucrainean”, a spus el, intr-un interviu pentru Reuters, publicat luni. El nu crede ca astfel NATO ar…

Rușii pun o presiune imensa pe Harkov - SUA lucreaza din greu pentru a trimite ajutoare de aparare catre Ucraina

19:31, 15.05.2024 - SUA lucreaza din greu pentru a trimite ajutoare de aparare catre Kiev, pe fondul reinnoirii impulsurilor ruse in nord-estul Ucrainei, a declarat purtatorul de cuvant al Pentagonului, generalul-maior Pat Ryder, noteaza Kyiv Independent.

Biden a cerut, Iohannis s-a conformat! Romania ar putea trimite in Ucraina un sistem Patriot

16:15, 08.05.2024 - Joe Biden i-a cerut lui Klaus Iohannis, in Biroul Oval, ca unul din sistemele Patriot pe care Romania le deține sa fie trimis Ucrainei.  Romania ar putea fi pregatita sa trimita o parte dintre sistemele sale de aparare antiaeriana Patriot in Ucraina, a declarat presedintele Klaus Iohannis pe 7 mai,…

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Batalia pentru Chasiv Yar - Ultima fortareața din Donbas și rolul sau strategic

09:20, 07.05.2024 - Batalia pentru Ceasiv Iar continua insa forțele ucrainene par sa fi stabilizat frontul pe fondul sosirii ajutoarelor occidentale. Rușii continua loviturile aeriene asupra Ucrainei vizan in special obiective de infrastructura energetica.  UPDATE 7 mai, ora 9.

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era pacii s-a incheiat in Europa”

09:55, 26.04.2024 - Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindca o reacție are și o contrareacție, pe partea opusa a globului, s-a declanșat spontan o rapida cursa a inarmarilor. Rușii au accelerat bombardamentele asupra…

Ucraina spune ca rușii pregatesc o operațiune sub steag fals la centrala nucleara Zaporojie

12:20, 15.04.2024 - Conducerea militara a Ucrainei a avertizat cu privire la o posibila operatiune sub steag fals la centrala nucleara ucraineana din Zaporojie (sud), aflata sub ocupatie rusa, in urmatoarele zile, a transmis duminica seara DPA.

Germania trimite inca un sistem antiaerian Patriot in Ucraina. „Teroarea rusa provoaca suferinte incomensurabile”

18:05, 13.04.2024 - Germania va furniza Kievului un sistem de aparare antiaeriana Patriot suplimentar pentru a se apara impotriva „intensificarii atacurilor aeriene ruse impotriva Ucrainei”, a anuntat sambata Ministerul german al Apararii.

Fostul cancelar Gerhard Schroeder lauda decizia lui Scholz de a nu trimite rachete Taurus in Ucraina

21:25, 18.03.2024 - Fostul cancelar german Gerhard Schroeder a sustinut decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus si respingerea de catre acesta a desfasurarii de trupe terestre, relateaza luni dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?