Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plácido Domingo a recunoscut că a hărţuit sexual mai multe femei: ce mesaj le-a transmis tenorul celor 27 de victime

Publicat:

a fost gasit vinovat de hartuire sexuala in urma unei investigatii realizate de catre de Opera dupa ce peste 20 de femei l-au acuzat pe acesta de comportament inadecvat, de la flirt pana la avansuri sexuale explicite, atat la locul de munca, cat si in afara lui.   La mai bine de jumatate de an de la aparitia primelor acuzatii, cand nega vehement si sublinia ca atitudinea sa a fost una corecta si ca ac (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj i-a transmis președintele Iohannis lui Mike Johnson la intanirea pe care au avut-o

20:35, 09.05.2024 - Klaus Iohannis a transmis, la intalnirea cu președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson, aprecierea pentru atenția aratata de legislativul american pentru cooperarea cu Romania și cu alte state europene in promovarea prosperitații euroatlantice.

Putin i-a transmis un mesaj Maiei Sandu, de Ziua Victoriei: E important sa oprim orice incercare de a deturna sau uita istoria noastra comuna

14:35, 08.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare liderilor mai multor țari, inclusiv și ai Republicii Moldova, cu ocazia implinirii a 79 de ani de la victoria in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8. Cele doua foste concurente au o relație apropiata: "Sa ramai..." / FOTO

16:20, 28.04.2024 - Pentru ca astazi este ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8 Mireasa, Bogdana, fosta concurenta, i-a facut o urare emoționanta. Cele doua au o relație de prietenie și dupa terminarea show-ului matrimonial.

Luca Mihai a avut o surpriza placuta azi » Echipa care i-a transmis un mesaj de incurajare

21:20, 21.04.2024 - Pe cand avea 10 ani, dupa ce incepuse fotbalul cu 4 ani in urma, jucand la Dinamo și la Sportul Studențesc, parinții lui Luca Mihai (20 ani) au decis sa plece in Germania. Unul dintre motive a fost și pentru a-i oferi fiului lor șansa unei cariere in fotbalul profesionist. Luca și-a petrecut cațiva…

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

(video) Doua femei, victime ale escrocheriei „ruda implicata in accident”: Au ramas fara 360 de mii de lei dupa ce au incercat sa-și „salveze fiicele”

13:45, 26.03.2024 - Poliția Republicii Moldova atenționeaza repetat despre schema de escrocherie cu „ruda implicata in accident” care continua sa faca victime. Astfel, pe data de 25 martie doua femei de 76 și 78 de ani au ramas fara 360 de mii de lei incercand sa-și „salveze fiicele de un dosar penal”.

Madalina Crețan, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Ce i-a transmis artista celei care i-a dat viața: "Mamina mea frumoasa..." / FOTO

16:46, 16.03.2024 - Sarbatoare in familia Madalinei Crețan! Mama soției regretatului artist Nosfe iși aniverseaza ziua de naștere, iar fiica sa a fost cea care i-a transmis cateva ganduri emoționante prin intermediul rețelelor de socializare. Ce a scris fosta concurenta de la Chefi la cuțite pentru cea care i-a dat viața.

Nicolae Ciuca se opune impozitarii progresive. Ce mesaj le-a transmis liderul PNL partenerilor din PSD? - VIDEO

19:35, 28.02.2024 - „Anunțul premierului potrivit caruia este pe aceeași linie cu poziția PNL de a nu crește taxe noi anul acesta a sublinia puterea și importanța prezenței PNL in coaliție și un pas in direcția buna. De asemenea, referitor la taxare, vreau sa subliniez ca PNL, sub conducerea mea, va continua sa militeze…


Ce parere ai despre aceasta stire?