Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în România despre redeschiderea adopțiilor internaționale: „Adopții naționale întâi și, apoi, adopții internaționale”

Publicat:

La inceputul anilor 2000, Romania suspenda adopțiile internaționale, la presiunea baronesei , raportorul pentru Romania, la acea data. Corupția din sistem facea ca acei copii din orfelinate sa se transforme intr-o marfa. Au trecut aproape doua decenii de atunci, iar Romania a evoluat, suntem in UE și pana anul viitor niciunul dintre copii din protecția statului nu va mai locui in centrele de plasament clasice, acele orfelinate atat de cunoscute. Printre anumiți angajați se vorbește despre riscul redeschiderii adopțiilor internaționale., președinta Autoritații…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anghel (ANPC): Inscrierea pe eticheta ”hranit cu porumb”, doar daca cel putin jumatate din hrana este porumb

09:40, 01.04.2024 - Inscrierea pe etichete „hranit cu porumb” este permisa doar daca minimum 50% din hrana pasarilor este porumb, a scris, sambata seara, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, intr-o postare pe Facebook, informeaza AGERPRES . „In urma discutiilor…

ANPC o da la intors cu „puiul vopsit”: „O expresie metaforica”

20:05, 30.03.2024 - Inscrierea pe etichete „hranit cu porumb” este permisa doar daca minimum 50% din hrana pasarilor este porumb, a scris, sambata seara, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, intr-o postare pe Facebook. „In urma discutiilor si a informatiilor contradictorii…

Primii in strada, dar și la mita. Sindicaliștii din sanatate ies din nou la protest

15:05, 11.03.2024 - De Ziua Personalului Medical, sindicatele din Sanatate au ales sa iasa in strada. Astfel, in cursul zilei de astazi peste 5.000 de asistenți, medici și cadre medicale vor porni din Piața Victoriei spre Ministerul Sanatații și Piața Constituției, acolo unde iși vor striga nemulțumirile. Sindicaliștii…

Comisia Europeana a solicitat statelor membre sa renunțe la ora de vara. Ce a decis Romania

04:40, 04.03.2024 - In Romania, trecerea la ora de vara pentru anul 2024 se va efectua conform tradiției in ultima duminica a lunii martie, ceea ce implica ajustarea ceasurilor cu o ora inainte, de la 3:00 la 4:00 dimineața. In ciuda solicitarilor Comisiei Europene adresate statelor membre de a elimina practica schimbarii…

Comisia Europeana a cerut renunțarea la ora de vara. Romania insa pastreaza „trecerea”

09:35, 03.03.2024 - Romania trece la ora oficiala de vara, in luna martie. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora. Prin urmare, ora 3.00 devine ora 4.00. In Romania, ora de vara este corelata cu orarul practicat in statele Uniunii Europene. Schimbarea orei este o practica implementata pentru a extinde perioada de lumina…

Accesibilitate in transportul public. Facilitați pentru persoanele cu dizabilitați in stații și mijloace de transport

11:40, 01.03.2024 - Proiectul „Pune frana discriminarii” a fost votat in unanimitate in Consiliul General al Municipiului București. Inițiativa a beneficiat de expertiza Autoritații Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilitați (ANPDPD) din subordinea MMSS. Societatea de Transport București va trebui…

Ora de vara 2024. Cand se dau ceasurile inainte cu o ora. Care va fi cea mai scurta zi in acest an și posibile efecte

07:00, 29.02.2024 - Ora de vara 2024. Cand se dau ceasurile inainte cu o ora. Care va fi cea mai scurta zi in acest an și posibile efecte Ora de vara 2024: Romania trece la ora oficiala de vara, in luna martie. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora. Prin urmare, ora 3.00 devine ora 4.00. In Romania, ora de vara este corelata…

Produse traditionale romanesti protejate in Uniunea Europeana

22:41, 13.02.2024 - Romania are mai multe produse tradiționale protejate in Uniunea Europeana, fapt care certifica rețeta, proveniența și calitatea acestor produse. Sistemul de indicații geografice al UE protejeaza denumirile produselor care provin din anumite regiuni și au anumite calitați sau ale caror renume este legat…


Ce parere ai despre aceasta stire?