Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piept de pui umplut cu spanac

Publicat:

Ingrediente

50 g bacon

400 g piept de pui

1 ceapa verde

3-4 linguri ulei

1 cațel de usturoi

100 g spanac congelat

30 g spanac proaspat

30 g branza feta sau telemea

50 g mozzarella

sare

piper

Mod de preparare

Speli pieptul de pui, il usuci, il intinzi și il bați cat mai subțire. Așezi peste feliile de bacon. Condimentezi cu sare și piper, dupa gust. Presari deasupra mozzarella rasa. Intr-o tigaie, calești ceapa tocata și usturoiul pisat in puțin ulei bine incins. Adaugi spanacul congelat și il lași pana se evapora…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa stropești legumele din gradina ca sa nu le atace daunatorii. Combinația de ingrediente care pune pe fuga insectele

16:40, 18.05.2024 - Cele mai bune legume sunt cele crescute de noi, in propria gradina. Acestea necesita ingrijire constanta, iar cel mai important lucru pe care trebuie sa il facem este sa le aparam de daunatori. Exista o soluție pe care o putem folosi pentru a scapa definitiv de aceasta problema. Stropește legumele din…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Rețeta delicioasa și ușoara de cheesecake. Are doar patru ingrediente și e gata in 30 de minute

15:55, 09.05.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi și sa nici nu iți bați prea tare capul? Daca iți dorești sa gatești un desert simplu, pe care sa il faci cu un minim de agitație, atunci ai ajuns in locul potrivit. Incearca aceasta rețeta de cheesecake, un preparat cu doar cateva ingrediente de baza, gata in 30 de…

Desertul din cateva ingrediente care se prepara in 5 minute. E delicios si te scapa de grija musafirilor neanuntati

11:20, 27.03.2024 - Delicat, cu textura fina, acest desert face parte din categoria prajiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu il poate refuza. Se prepara extrem de simplu, in doar 5 minute, cu cateva ingrediente din bucatarie. Iata cum se prepara flanul de banane și vanilie, un desert care are consistența unei…

Rețeta de weekend. Lasagna delicioasa, potrivita pentru o cina armonioasa in familie. Rețeta, pas cu pas

16:21, 08.03.2024 - Straturile de paste, sos de roșii, sos alb și mozzarella topita fac din lasagna o alegere perfecta pentru zilele de final de saptamana. Cea mai grea parte a prepararii este s-o lasi sa se odihneasca circa 15 minute dupa ce o scoti din cuptor. Aroma care umple bucataria te va face sa vrei sa o portionezi…

Rețeta de weekend. Lasagna delicioasa, potrivita pentru o cina armonioasa in familie. Rețeta, pas cu pas

11:40, 08.03.2024 - Straturile de paste, sos de roșii, sos alb și mozzarella topita fac din lasagna o alegere perfecta pentru zilele de final de saptamana. Cea mai grea parte a prepararii este s-o lasi sa se odihneasca circa 15 minute dupa ce o scoti din cuptor. Aroma care umple bucataria te va face sa vrei sa o portionezi…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?