Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă? ”Iubirea m-a trădat și mă declar învins”! Gestul făcut de artist 

Publicat:

Incurcate-s caile dragostei, mai ales daca vorbim despre un divorț! Pepe și s-au desparțit, insa, gestul facut de artist a uimit pe toata lumea! Pepe, mesaj subtil pentru ? Nimeni nu se aștepta la asta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pepe a lansat o noua piesa cu mesaj dur la adresa infidelitaților fostei soții, Raluca Pastrama! „Pasare de noapte, cand o femeie greșește…”

15:05, 07.05.2024 - Ionuț Pascu (alias Pepe) nu pierde nicio ocazie mai nou sa o infiereze pe fosta soție, Raluca Pastrama, pe care a tot acuzat-o de infidelitate. Artistul și-a spus of-ul intr-o noua piesa, intitulata sugestiv, „Pasare de noapte”, potrivit click.ro. Pepe nu-și iarta fosta soție nici de Paște! Artistul…

Gestul emoționant al Primei Doamne Carmen Iohannis de Paștele ortodox a starnit reacții puternice

17:25, 05.05.2024 - Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a impartașit un mesaj emoționant de Paștele ortodox, care a ajuns direct la inimile romanilor, provocand o avalanșa de reacții din partea publicului. Intr-un gest plin de sensibilitate, Carmen Iohannis a transmis un mesaj simplu, dar profund, prin intermediul…

Mesaj al Patriarhului Daniel de Paști: „Sa impartasim celor din jurul nostru, prin cuvant si prin fapte, iubirea, pacea si bucuria lui Hristos“

19:16, 01.05.2024 - Patriarhul Daniel a transmis, miercuri, un mesaj de Sfintele Pasti, in care afirma ca Invierea Domnului este sarbatoarea iubirii smerite si milostive a lui Hristos, cel ce a invins ura, violenta si moartea.

Marcel Ciolacu, mesaj subtil pentru Piedone: 'Cred ca este și interesul lui de a contribui cu ceva pentru București'

14:21, 24.04.2024 - Marcel Ciolacu a fost intrebat, miercuri, daca a discutat cu Cristian Popescu Piedone dupa ce, ieri, odata cu anunțul candidaturii la Primaria Generala a Capitalei, i-ar fi cerut indirect retragerea. Liderul PSD a lasat sa se ințeleaga ca este așteptat un raspuns al candidatului PUSL.

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Oana Roman, mesaj emoționant de Valentine's Day: „Sarbatoresc iubirea, merit mai mult și mai frumos”

18:51, 14.02.2024 - Fiica fostului premier Petre Roman a postat un mesaj emoționat pe pagina sa de socializare, de Valentine's Day. Desparțita recent de Marius Elisei, Oana Roman a uimit cu un mesaj despre iubire, deși toata lumea știe ca nu se afla in nicio relație.


Ce parere ai despre aceasta stire?