Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pepe i-a uluit pe toți. A vrut să fie subtil, dar a atacat-o pe Raluca Pastramă

Publicat:

La telenovela divorțului dintre Pepe și se adauga un nou episod. Ultimele informații au scos la iveala faptul ca l-ar fi inșelat pe artist cu un alt barbat. Reacțiile lui Pepe au fost virulente și pline de amenințari. Cea care l-ar fi avertizat pe artist ca Raluca ar avea un amant, […] The post Pepe i-a uluit pe toți. A vrut sa fie subtil, dar a atacat-o pe appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția neașteptata a Oanei Zavoranu dupa ce Pepe a spus ca Raluca Pastrama l-a inșelat in timpul casniciei. „El a facut un intreg circ in divorțul cu mine”

11:50, 24.04.2024 - Oana Zavoranu și Pepe au divorțat cu scandal in 2011, iar artistul și-a acuzat atunci soția de infidelitate. Acum, actrița a avut prima reacție dupa ce interpretul a spus ca Raluca Pastrama, mama fetelor și a doua nevasta, l-a inșelat. Vedeta nu se arata curioasa de declarațiile lui Pepe la adresa fostei…

Știrile Antena Stars. Clipe de panica pentru un artist de la noi. A fost atacat de un urs: "Am aruncat telefonul..." / VIDEO

19:10, 16.04.2024 - Un artist de la noi a trecut prin momente de groaza dupa ce un urs a incercat sa il atace in timp ce se afla in autorulota, in mijlocul padurii. Cristi de la trupa Haiducii a povestit intreg momentul in cadrul unei intervenții telefonice la Antena Stars.

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

Doliu la Hollywood. Primul actor de culoare care a castigat un Oscar pentru rol secundar a murit. Louis Gossett Jr. avea 87 de ani

18:15, 29.03.2024 - Lumea cinematografiei este in doliu, dupa pierderea unui artist ce a scris istorie. A murit Louis Gossett Jr., primul actor de culoare care a castigat un Oscar pentru rol secundar. Louis Gossett Jr a murit Este doliu la Hollywood, lumea cinematografiei și-a pierdut una dintre stele, un artist ce a scris…

O chirie exorbitanta in centrul Clujului a starnit controverse: Viniturile au ridicat prețul

06:55, 22.03.2024 - Anunțul pentru inchirierea unui apartament situat pe strada Regele Ferdinand din centrul Clujului a provocat o agitație in randul locuitorilor, aceștia dezbatand aprins prețul considerat exorbitant. Apartamentul, descris ca fiind „vintage”, are 3 camere și o suprafața de 102 metri patrați, fiind amplasat…

Motivul halucinant pentru care un barbat și-a atacat soția, punandu-i piciorul pe gat: „Este a treia oara”

17:55, 12.02.2024 - Un barbat violent care și-a maltrat soția, ținandu-i piciorul pe gat pentru ca a vorbit prea mult la telefon va sta dupa gratii timp de 22 de luni. Barbatul a fost incarcerat dupa ce și-a agresat soția și a stat deasupra ei cu piciorul pe gat, facand-o sa creada ca va muri.

Cat caștiga lunar Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1 din București. Și-a postat salariul pe rețelele de socializare

14:10, 09.02.2024 - Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1 din București, și-a postat salariul pe rețelele de socializare. Reacțiile internauților la aceasta postare nu au intarziat sa apara. Iata cat caștiga lunar aceasta!

Meseria pe care a avut-o J Balvin inainte sa devina artist. In ce domeniu a lucrat cantarețul: „Imi amintesc, atat de falit”

09:40, 09.02.2024 - O lume intreaga il cunoaște, insa puțini sunt cei care ii știu intreaga poveste de viața. J Balvin a avut o alta meserie inainte de a ajunge un artist celebru. Iata in ce domeniu a lucrat cantarețul internațional!


Ce parere ai despre aceasta stire?