Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe lângă concerte live, Smida Jazz Festival lansează Lineup-ul Cultural al ediției 2023

Publicat:

Intre 18-20 august, in satul Smida din , participanții vor avea parte de un conținut de zi curajos și actual, in a festivalului, pe langa muzica live și activitați in natura.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year in 2023, completeaza lineup-ul editiei 2024 a festivalului Untold

14:25, 16.04.2024 - Asteptat in fiecare vara cu emotie de fanii veniti din peste 100 de tari ale lumii, UNTOLD si a reconfirmat statutul de festival de top, reusind ca in fiecare editie sa ofere experiente unice. Organizatorii anunta un nou nume din lineup ul festivalului, un artist premiat cu un Grammy, DJ si producatorul…

Oxigen Planting Festival: doua zile de plantare și concerte la Șag, langa Timișoara

10:36, 16.04.2024 - Pregatirile pentru Oxigen Planting Festival au intrat pe ultima suta de metri, iar cei care iubesc muzica și natura sunt invitați la 15 kilometri de Timișoara, la Șag, in zilele de 20 și 21 aprilie. Evenimentul este dedicat naturii si este conceput in asa fel, incat sa aduca impreuna iubitorii de mediu…

Lucrurile se complica pentru Ucraina! Comitetul de Ancheta rus confirma acuzațiile lui Vladimir Putin

23:45, 28.03.2024 - Anchetatorii rusi au declarat joi ca autorii atentatului comis la o sala de concerte de langa Moscova au primit sume importante de bani trimise din Ucraina, in timp ce Kievul neaga orice implicare in atac, relateaza AFP, conform AGERPRES. "Anchetatorii dispun de informatii care confirma ca autorii…

Lukasenko il contrazice pe Putin: „Atacatorii de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus”

18:55, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, un aliat apropiat al Rusiei, a declarat marti ca autorii atentatului de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus, in timp ce Moscova sustine doar ca acestia voiau sa treaca in Ucraina, relateaza France Presse.

Rusia declara ca nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atacul de la sala de concerte de langa Moscova

18:15, 26.03.2024 - Rusia nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atentatul de la sala de concerte Crocus City Hall, de langa Moscova, a declarat marti ministrul rus de externe Serghei Lavrov, denuntand ca Occidentul actioneaza pe baza "dublului standard", relateaza EFE.

„Omorați-i pe toți“, verdictul fostului președinte rus Medvedev dupa atacul din sala de concerte de langa Moscova

17:00, 25.03.2024 - Dmitri Medevedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse , a declarat luni ca autorii din spatele atacului mortal de la sala de concerte din Moscova ar trebui sa fie „fi uciși”, scrie The Moscow Times.

Zi de doliu national in Rusia dupa masacrul de la o sala de concerte de langa Moscova

10:20, 24.03.2024 - In Rusia, duminica va fi zi de doliu national dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI).

Statul Islamic a publicat imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova

02:55, 24.03.2024 - Statul Islamic a facut publice imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova, informeaza Rador Radio Romania. Sambata, Statul Islamic a facut publice pe canalul sau de Telegram ceea ce sustine ca ar fi inregistrari video din timpul atacului ce a avut loc asupra salii de…


Ce parere ai despre aceasta stire?