Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe ea o vezi zi de zi la TV! Cum arată mama Ralucăi Dumitru!

Publicat:

e cea mai sexy asistenta de la . Pe frumoasa bruneta o puteti vedea in fiecare zi la "Star matinal... e pe val", emisiunea care va aduce in case multa buna-dispozitie si cele mai tari subiecte.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trofeul MaDonna Maria si-a ales castigatorii

14:50, 28.05.2024 - In weekend-ul tocmai incheiat a avut loc cea de-a cincea editie a Trofeului MaDonna Maria, o competitie destinata juniorilor U10, U12 SI U14 si organizata la Tenis Club Stanica. Sportivi din toate partile tarii au tras tare pentru trofeu, dar si pentru premiile puse in joc, unele dintre cele mai mari…

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Vacanța De Vedeta. Anca Țurcașiu vrea sa se mute din Romania? In ce loc iși dorește actrița sa locuiasca: „Sa-mi petrec restul vieții...” / VIDEO

16:30, 09.03.2024 - In cadrul emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, Anca Țurcașiu a vorbit despre vacanțele ei de vis. Actrița vrea sa se mute din Romania? Iata in ce loc iși dorește vedeta sa locuiasca, dar și ce marturisiri a facut in cadrul ediției de astazi, 9 martie 2024, a emisiunii de la Antena Stars!


Ce parere ai despre aceasta stire?