Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Bombele sezonului 2022/23 în SuperLiga! Care au fost cele mai mari surprize

Publicat:

Cine joaca la pariuri sportive știe ca fotbalul ofera multe rezultate neașteptate. Sezonul 2022-2023 al nu a ajuns nici in faza Play-off-ului/Play-Out-ului, dar deja au „explodat” cateva „bombe”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Și-a decis viitorul cu o etapa inainte de finalul sezonului: Pleaca in Olanda dupa 4 ani

11:55, 06.05.2024 - Petrolul s-a salvat de la retrogradare și va continua in Superliga din sezonul viitor dupa succesul, 2-1, obținut pe teren propriu, in fața Oțelului Galați, iar ploieștenii știu deja primul jucator pe care nu se mai bazeaza la anul. Punctele cucerite impotriva trupei antrenate de Dorinel Munteanu au…

SuperLiga: Dinamo, remiza pe terenul Universitații Cluj - „Cainii”, egalați in minutul 91

22:00, 04.05.2024 - Dinamo a scapat printre degete o victorie foarte importanta pe terenul Universitații Cluj, gazdele egaland, scor 3-3, in minutul 91. Disputa de pe Cluj Arena a facut parte din etapa cu numarul opt din play-out-ul SuperLigii Romaniei la fotbal.

Raul Rusescu a ales echipa sezonului din SuperLiga » Doua MARI SURPRIZE și o absența uriașa: „Imi pare rau pentru el, dar...”

13:35, 03.05.2024 - Raul Rusescu (35 de ani), triplu campion al Romaniei, a alcatuit, in direct la GSP Live, cea mai buna echipa a sezonului in opinia lui # In „11-le” ideal selectat de expertul GSP Live și-au facut apariția și doua surprize: Alexandru Chipciu, pe postul de fundaș stanga, și Ștefan Baiaram, extrema Universitații…

LiveBlog FCSB - Farul Constanța, in etapa 7 din play-off-ul SuperLiga / Meci de titlu pe Arena Naționala

20:00, 27.04.2024 - FCSB și Farul Constanța se intalnesc in cel mai important meci al etapei cu numarul 7 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Gruparea roș-albastra are nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a deveni noua campioana a Romaniei. Meciul este transmis in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima…

VIDEO SuperLiga: Petrolul, succes pe Cluj Arena la debutul lui Laszlo Balint pe banca tehnica

23:35, 13.04.2024 - ​Petrolul Ploiești s-a revanșat dupa eșecul rușinos cu FC Voluntari și a caștigat cu scorul de 2-1 pe terenul Universitații Cluj, in etapa cu numarul 4 din play-out-ul SuperLigii Romaniei.

VIDEO SuperLiga: Victorie pentru ultima clasata

17:46, 30.03.2024 - ​FC Botoșani a obținut un succes important in lupta pentru evitarea retrogradarii, dupa ce s-a impus pe teren propriu in fața celor de la Poli Iași, in etapa cu numarul 2 a play-out-ului SuperLigii Romaniei.

LiveBlog Sepsi - CFR Cluj, in etapa 2 din play-off-ul SuperLiga

20:00, 29.03.2024 - Sepsi Sfantu Gheorghe și CFR Cluj se intalnesc in primul meci al etapei cu numarul 2 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?