Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orson Bean s-a stins din viață la 91 de ani! A jucat în celebrul serial "Neveste Disperate"

Publicat:

, cunoscut din serialul "" (""), a murit la varsta de 91 de ani, dupa ce a fost lovit de doua autoturisme in timp ce traversa vineri seara un bulevard din , au informat mass-media americane, citate de publicatia britanica .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

El e Bogdan, tanarul veterinar care a fost gasit mort in propria mașina, pe o strada din Pitești! S-a stins din viața din cauza depresiei / FOTO

12:55, 09.05.2024 - Cine este Bogdan, tanarul veterinar care a fost gasit mort in propria lui mașina, chiar in apropierea locului de munca, pe o strada din Pitești. Primele informații arata ca barbatul s-a stins din viața din cauza depresiei.

DOLIU in cultura mureșeana. S-a stins din viața Gavril Cadariu, directorul Teatrului “Ariel”

09:05, 02.05.2024 - Directorul Teatrului pentru Copii și Tineret "Ariel" din Targu Mureș, regizorul Gavril Cadariu s-a stins din viața miercuri, 1 mai. Gavril Cadariu și-a inceput activitatea artistica la Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu, dupa absolvirea Secției Regie Teatru a Universitații de Arta Teatrala din Targu Mureș.…

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Ororile din Spitalul Sfantul Pantelimon. 19 pacienți s-au stins din viața in cateva zile

19:25, 12.04.2024 - Știm ca sistemul sanitar din Romania lasa mult de dorit. In timp ce unele cadre medicale sunt dedicate, altele trateaza lucrurile cu superficialitate și chiar cruzime, fara empatie și etica profesionala.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Viața dupa Game of Thrones. Ce fac acum actorii din celebrul serial!

11:05, 01.04.2024 - Viața dupa Game of Thrones. Ce fac acum actorii din celebrul serial! Au trecut cinci ani de cand serialul fenomen Game of Thrones , care a facut furori in intreaga lume și a spart o mulțime de recorduri, s-a incheiat. Iata ce fac in prezent actorii din celebrul serial! Emilia Clarke Emilia Clarke, care…

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața, la varsta de 76 de ani, un actor extrem de iubit, care a jucat in zeci de comedii 

08:35, 29.02.2024 - Lumea filmului internațional este in doliu dupa ce Richard Lewis, actorul american care a jucat in zeci de comedii, s-a stins din viața pe data de 27 februarie, in urma unui atac de cord. Acesta a decedat la varsta de 76 de ani.

Doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial ”The Office” s-a stins din viața

14:05, 21.02.2024 - Este doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial The Office” s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Anunțul trist a fost facut de colegii lui, care in aceste momente sufera cumplit dupa pierderea lui! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?