Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oratorii carismatici au capacitatea înnăscută de a-şi modifica vocea

Publicat:

Oamenii de stiinta spun ca au descoperit ce face o voce sa fie carismatica, unii oameni avand abilitatea innascuta de a-si manipula frecventa vocii pentru a-i imbogati calitatile, potrivit unui studiu realizat de cercetatori americani. Acesti oameni pot folosi diferite tehnici vocale pentru a profita de acest lucru. Studiul a aratat, de asemenea, ca liderii politici cu voci grave sunt perceputi ca fiind mai dominanti si atragatori. De asemenea, cei cu o voce inalta (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii care traiesc in orașe iși pierd incet-incet capacitatea de a digera fructele și legumele

17:45, 24.03.2024 - Oamenii care traiesc in orașe iși pierd treptat capacitatea de a digera fructele și legumele, reiese dintr-un nou studiu. Acest lucru este cauzat de lipsa de fibre din dietele occidentale industrializate.

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Legatura mortala: poluarea cu plastic și schimbarile climatice

02:30, 22.03.2024 - Studiul, publicat in revista Nature Communications, a descoperit o legatura inextricabila intre incalzirea globala și poluarea cu plastic, formind un "cerc vicios" in care fiecare problema o amplifica pe cealalta. Oamenii de știința suedezi avertizeaza ca acest ciclu interactiv agraveaza incalzirea…

Oamenii de afaceri pot primi granturi de pana la 150 de milioane de euro. Afacerile in care pot investi acești bani

10:26, 21.03.2024 - Antreprenorii pot beneficia de granturi de pana la 150 de milioane de euro pentru dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate pe Componenta 9, Investitia 3 din PNRR, a anuntat ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu.

Dieta de post care te poate OMORI. Semnal de alarma al specialiștilor, este foarte populara

07:31, 20.03.2024 - Metoda de post intermitent la care apeleaza celebritați precum Jennifer Aniston, Heidi Klum și Jennifer Lopez poate duce la deces. Cele 16 ore de post și 8 ore in care se poate consuma orice aliment au risc de pe 90% de a muri din cauza bolilor de inima. Studiul a fost facut de cercetatorii in epidemiologie…

Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani, descoperit in Iran

13:50, 14.03.2024 - Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani a fost descoperit in Iran și este cel mai vechi gasit vreodata, potrivit Yahoo News .Ceea ce oamenii de știința cred ca este un ruj din Epoca Bronzului, cu o culoare roșu intens a fost descoperit in Iran. Se sugereaza ca iranienii antici ar fi putut sa iși roșeasca…

De ce oamenii din preistoric și-au pierdut coada in timpul evoluției. Studiul cercetatorilor americani

14:55, 29.02.2024 - Un studiu recent al cercetatorilor de la Universitatea Langone Health din New York ar putea explica felul in care, de-a lungul evoluției speciei, intre oameni și primate s-a ajuns la o diferența notabila: lipsa cozii.

Fumatul modifica sistemul imunitar

00:41, 26.02.2024 - Anual, tutunul ucide peste opt milioane de oameni la nivel global, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sanatații. Iar cei care nu mor din cauza fumatului se aleg cu diferite boli din cauza acestui viciu. Urmele pe care le lasa fumatul asupra sanatații chiar și dupa renunțarea la tutun sunt adanci…


Ce parere ai despre aceasta stire?