Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt victorii consecutive pentru Real Madrid în LaLiga - Arbitrul meciului a fost înlocuit la pauză, după ce s-a accidentat

Publicat:

a invins, vineri, pe teren propriu, echipa Alaves, scor 2-0, si a inregistrat a opta victorie consecutiva in LaLiga. Dupa 35 de etape, este lider in clasament, cu patru puncte avans fata de FC Barcelona, potrivit news.ro.

Golurile au fost marcate de Benzema (12) si Asensio (50).

Citește și: Coronavirus intr-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

La finalul primei reprize, arbitrul s-a ciocnit de un jucator de la Alaves si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Accidentat la piciorul stang, el a fost…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Real Madrid, noua campioana a Spaniei - Eșecul Barcelonei a trimis titlul pe Bernabeu

21:35, 04.05.2024 - Barcelona a pierdut derbiul local din Catalonia cu Girona, scor 4-2, iar de eșecul formației lui Xavi a profitat tocmai Real Madrid, marele rival. „Galacticii” sunt noii campioni ai Spaniei cu patru etape inainte de finalul sezonului din LaLiga.

LaLiga: Real Sociedad vs Real Madrid - Duel „regal” pe Anoeta

10:40, 26.04.2024 - Real Sociedad - Real Madrid, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Spaniei, este programat, vineri, 26 aprilie, de la ora 22:00, pe Anoeta din San Sebastian, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Jude Bellingham vrea titlul cu Real și in LaLiga și in Liga Campionilor

13:05, 23.04.2024 - BUCUREȘTI (MEDIAFAX) - Al doilea marcator din LaLiga, Jude Bellingham, vrea titlul cu Real Madrid. Proaspatul caștigator al premiului Laureus ”Revelația anului” a declarat ca spera și la caștigarea Ligii Campionilor, potrivit mediafax.

Mijlocasul Frenkie de Jong (FC Barcelona), accidentat, rateaza restul sezonului competitional

16:55, 22.04.2024 - Mijlocasul international olandez Frenkie de Jong (FC Barcelona), accidentat duminica la glezna in El Clasico pierdut impotriva lui Real Madrid (2-3), nu va mai juca in acest sezon si nu ar fi exclus ca el sa rateze si EURO 2024, potrivit presei spaniole, scrie AFP.

LaLiga: Real Madrid vs Barcelona - Galacticii, invincibili acasa; catalanii, fara esec in deplasare

08:25, 21.04.2024 - Real Madrid - Barcelona, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Spaniei, este programat, duminica, 21 aprilie, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Scotienii, uimiti de situatia lui Ianis Hagi. „Este o rasturnare de situatie”

15:26, 10.04.2024 - Ianis Hagi (25 de ani) a semnat cu Alaves in perioada de mercato a verii, sub forma de imprumut de la Rangers, pana la finalul sezonului. Internaționalul roman a primit numarul 10 la formația din La Liga, iar fanii echipei erau de-a dreptul incantați de mutare, intrucat tatal sau a jucat la Barcelona…

Delavrancea, primarul care a introdus duminica libera in București și a inlocuit tramvaiele trase de cai cu cele electrice

17:26, 14.03.2024 - Barbu Ștefanescu Delavrancea nu e doar numele la auzul caruia e foarte probabil sa te pomenești intors in timp prin gimnaziu, la o ora de Romana la care profesoara spune „Pana ora viitoare, sa citiți «Hagi Tudose»!”.

VIDEO Barcelona, salvata de super golul marcat de Lamine Yamal

09:56, 09.03.2024 - ​FC Barcelona a avut nevoie de o execuție superba a lui Lamine Yamal pentru a se impune in meciul contra celor de la Mallorca, scor 1-0. Duelul a facut parte din etapa cu numarul XXVIII din LaLiga.


Ce parere ai despre aceasta stire?