Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Operaţiune teroristă la o nuntă: cel puţin 40 de oameni au fost ucişi

Publicat:

va ancheta cu privire la acuzatii referitoare la pierderi civile in districtul ”, se arata in acest counicat, in care se precizeaza ca forte din cadrul ministerului au efectuat duminica o operatiune in care ”22 de membri straini ai talibanilor aufost ucisi, iar 14 arestati”.

”Era ora zece seara, iar o operatiune terestra si aeriana a fost realizata in timpul unei sarbatori henna (celbrare inaintea casatoriei) la , cu 40 de morti si 13 persoane transferate la urgente. Sase talibani au fost, de asemenea, ucisi”, a declarat pentru AFP un senator…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Niciun vinovat dupa ce doi oameni au fost uciși de o haita de caini, la Braila. Ancheta a durat opt ani, iar faptele s-au prescris

14:30, 27.03.2024 - Expertizele genetice au stabilit ca 23 de caini extrem de agresivi au ucis un barbat și o femeie pe marginea drumului european 584, in județul Braila. Proprietarul animalelor a scapat de raspunderea penala pentru ca ancheta a durat 8 ani, iar fapta s-a prescris.

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

Cel putin 62 de oameni au fost ucisi intr-un atac armat la o sala de concerte din nord-vestul Moscovei

07:26, 23.03.2024 - Cel puțin 62 de persoane au fost ucise vineri in atacul comis de indivizi inarmati la un concert desfasurat la sala Crocus City Hall de langa Moscova, a anuntat sambata Comisia de ancheta, citata de agentiile ruse de presa, scrie AFP. ‘Sunt in curs de examinare corpurile persoanelor decedate. S-a stabilit…

Doi morti si un ranit in Rusia si doi morti si cinci raniti in Ucraina, in atacuri reciproce cu zeci de drone. Zelenski se vede diseara cu Erdogan

16:15, 08.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, iar una a fost grav ranita vineri, intr-un atac ucrainean cu drona vizand un sat din regiunea rusa Belgorod, situata la frontiera cu Ucraina si vizata cu regularitate in tiruri ucrainene, anunta guvernatorul regional Veaceslav Gladkov, relateaza AFP, potrivit de news.ro.

Nou atac al Israelului in Gaza. Cel puțin 11 oameni au fost uciși

11:50, 03.03.2024 - Cel putin 11 oameni au fost ucisi intr-un atac aerian al Israelului asupra unei tabere de refugiati aflata langa o maternitate din Rafah, a declarat,... The post Nou atac al Israelului in Gaza. Cel puțin 11 oameni au fost uciși appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cel mai bogat om din Asia organizeaza o petrecere extravaganta. Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates, intre invitați

12:06, 01.03.2024 - Unul dintre cei mai bogați oameni din lume organizeaza o petrecere uriașa inainte de nunta fiului sau. Printre invitați sunt actori, cantareți și oameni de afaceri celebri, precum Mark Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates. Nunta va avea loc la vara.

Prințul William cere oprirea violențelor din Orientul Mijlociu „cat mai curand posibil”: „Prea mulți oameni au fost uciși”

15:25, 20.02.2024 - Prințul William al Marii Britanii a cerut incetarea violențelor din Orientul Mijlociu cat mai curand posibil, adaugand ca „prea mulți oameni au fost uciși” și ca „este nevoie disperata de sprijin umanitar pentru Fașia Gaza”, transmite BBC.

Se reaprinde conflictul azero-armean: Ciocnire soldata cu morți și raniți

10:01, 13.02.2024 - Armenia si Azerbaidjanul s-au acuzat reciproc, marti, ca au lansat tiruri de arma peste frontiera comuna, incident soldat cu doi morti in randul soldatilor armeni, potrivit autoritatilor de la Erevan, transmite France Presse, potrivit Agerpres. Marti dimineata, ''unitati ale fortelor azere au deschis…


Ce parere ai despre aceasta stire?