Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Occidentul e uimit de ce se întâmplă la Teheran: Iranul spune că renegociază Acordul nuclear

Publicat:

Iranul va reveni "foarte curand" la negocierile cu marile puteri, inclusiv , pe tema relansarii Acordului nuclear din anul 2015, a declarat vineri ministrul iranian de Externe, , citat de agentia Reuters.

" va reveni la masa negocierilor. In momentul de fata, analizam dosarele negocierilor de la Viena si, foarte curand, negocierile Iranului cu tarile din grupul patru plus unul vor reincepe", a afirmat .

Ministrul iranian de Externe se refera la negocierile cu , China, Franta, Rusia

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ministrul rus de externe: „Sprijinirea Ucrainei de principalele puteri occidentale crește riscul unei confruntari nucleare”

15:11, 22.04.2024 - Serghei Lavrov, 74 de ani, șeful diplomației ruse, a declarat ca SUA și NATO par a fi „obsedate de ideea unei infrangeri strategice a Rusiei”, iar acest lucru crește amenințarea nucleara, relateaza agenția Reuters.Intr-o declarație oficiala, Lavrov și-a exprimat „ingrijorarea deosebita” ca Ucraina este…

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Israelul a hotarat sa riposteze la atacul fara precedent al Iranului la un moment considerat oportun

11:50, 16.04.2024 - Israelul a hotarat sa riposteze la atacul fara precedent al Iranului de acum doua zile, in pofida presiunii internationale in crestere pentru evitarea escaladarii conflictului din Orientul Mijlociu. Potrivit corespondentului RRA la Ierusalim, raspunsul nu va fi imediat, ci la un moment considerat oportun…

Israelul afirma ca a doborat rachetele Iranului coordonandu-se „umar la umar” cu SUA: „Este un procentaj mult mai mare decat ne asteptam”

18:00, 15.04.2024 - Respingerea de catre Israel a raidului masiv cu drone și rachete iraniene s-a desfașurat in deplina cooperare cu Pentagonul, care are un ofițer american de legatura operaționala in camera de control a sistemului balistic de aparare antiaeriana Arrow, a declarat un oficial israelian de rang inalt, citat…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Franta vine cu noi propuneri menite sa aduca pacea in Gaza: 'Este un proiect ambițios. Va dura ceva timp'

02:40, 02.04.2024 - Franța a propus luni un proiect de rezoluție a Consiliului de Securitate al ONU privind opțiuni pentru o eventuala monitorizare de catre ONU a unei incetari a focului in Fașia Gaza și propuneri pentru a ajuta Autoritatea Palestiniana sa iși asume responsabilitațile, scrie Rador Radio Romania. "Este…

Rusia se pregatește de un atac major al SUA, pe propriul teritoriu: alerta maxima la Kremlin

18:31, 11.03.2024 - Serviciul de informatii externe (SVR) al regimului lui Vladimir Putin a acuzat luni Statele Unite ca incearca sa se amestece in alegerile prezidentiale din Rusia si a afirmat ca Washingtonul are chiar planuri de a lansa un atac cibernetic asupra sistemului de vot online, relateaza Reuters, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?