Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O prietenă după sinuciderea adolescentului: Nici un suflet nu merită să sufere atât de mult

Publicat:

Un baiat de 18 ani, proaspat absolvent de liceu, si-a pus capat zilelor duminica seara, fiind gasit spanzurat intr-o padure aflata marginea orasului Petrila, in Hunedoara. Dupa moartea adolescentului, o prietena a acestuia a postat pe Facebook un mesaj cutremurator. "Pentru ca ai fost batjocorit pana n-ai mai putut indura: ti-au zis Zombi. Asa ca ai decis sa pui capat, agatandu-te si lasand in urma, in mod ironic, un mesaj pentru cei (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru persoane au ajuns la spital in prima zi de Paște dupa ce au fost salvate de pe munte

11:05, 06.05.2024 - 17 persoane au fost salvate de pe munte in prima zi de Paște, iar patru dintre dintre ele au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, informeaza luni, 6 mai, Salvamont Romania.„In ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont s-au primit 10 de apeluri prin care se solicita interventia de…

Pagina de Facebook a SRI s-a umplut de urari, dupa un mesaj de Paște!

14:35, 05.05.2024 - Serviciul Roman de Informații   (SRI) nu se dezminte! La fel ca de fiecare sarbatoare importanta pentru romani, cei de la SRI au postat un mesaj special pe pagina lor de Facebook. Gluma cu dublu ințeles a primit mii de like-uri și aprecieri din partea internauților. Oamenii nu s-au lasat mai prejos…

Romanii s-au dezlanțuit! Pagina de Facebook a SRI s-a umplut de urari, dupa un mesaj de Paște!

14:06, 05.05.2024 - Serviciul Roman de Informații nu se dezminte! La fel ca de fiecare sarbatoare importanta pentru romani, cei de la SRI au postat un mesaj special pe pagina lor de Facebook. Gluma cu dublu ințeles a primit mii de like-uri și aprecieri din partea internauților.

Un muncitor a murit strivit de un utilaj, intr-o localitate din Hunedoara

11:50, 03.05.2024 - Accident de munca petrecut joi, in localitatea Petrila din județul Hunedoara. Un barbat a fost descoperit mort de patronul firmei la care lucra. El ar fi fost strivit de componentele metalice ale unui utilaj.

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Piedone, mesaj cu talc pe Facebook: Domnilor de la butoane... Pazea! Venim toți 5 la Capitala / Foto

21:20, 07.03.2024 - Piedone, mesaj cu talc pe Facebook: Domnilor de la butoane... Pazea! Venim toți 5 la CapitalaPrimarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a postat, pe facebook, un mesaj la adresa celor i-ar pune bețe-n roate in cursa sa spre Primaria Capitalei."Domnilor de la butoane… SUNT ORICE VA SPERIE,…

Slusari se retrage de la conducerea Forței Fermierilor: Imi este foarte greu pe suflet cand scriu acest text

08:55, 04.03.2024 - Fostul deputat, Alexandr Slusari, a anunțat ca se retrage de la conducerea Forței Fermierilor. Intr-o postare pe Facebook, Slusari a menționat ca nu va mai candida pentru funcția de director executiv in cadrul Asociației.

Peste 775 de companii ucrainene au intrat pe piața din Romania. Cate firme și-au deschis ucrainenii la Brasov

09:35, 24.02.2024 - Peste 775 de companii ucrainene au intrat pe piața din Romania, de la invazia Rusiei, din care 746 sunt inca in funcțiune.  Ucrainenii și-au mutat o parte din afaceri in Romania de la inceperea razboiului cu Rusia. O buna parte dintre firmele cu acționariat ucrainean deschise in Romania dupa inceperea…


Ce parere ai despre aceasta stire?