Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nikkie de Jager, o vedetă a vlogurilor dedicate cosmeticii, a mărturisit că este transgender

Publicat:

Nikkie de Jager, cu milioane de fani pentru materialele publicate pe YouTube prezentand produse și sfaturi legate de cosmetica, a anunțat ca este transgender, noteaza BBC, potrivit MEDIAFAX.

Nikkie de Jager, in varsta de 25 de ani, este din Olanda și a publicat luni o filmare cu titlul "I'm coming out".

Ea a explicat faptul ca marturisirea i-a fost determinata de o incercare de ”șantaj” astfel ca a preferat sa iși dezvaluie ea insași secretul.

Citește și: Rasturnare uluitoare de situație in cazul Caracal! Unde ar fi (surse) .

Cunoscuta drept NikkieTutorials,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantareața transgender Naomy a murit la varsta de 47 de ani: „Odihnește-te in glorie” VIDEO

17:36, 20.04.2024 - Cunoscuta cantareața transgender Naomy a murit vineri, 19 aprilie, la varsta de 47 de ani, conform informațiilor facute publice pe rețelele de socializare de o apropiata. Artista era spitalizata in Germania, aflandu-se in coma de mai multe zile.

Naomi, cea mai cunoscuta cantareața transgender din Romania, a murit la varsta de 47 de ani

15:16, 20.04.2024 - Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din Romania, s-a stins din viața la varsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizata in Germania și, din pacate, vineri seara, 19 aprilie 2024, a suferit un accident vascular cerebral, iar eforturile medicilor de a o salva au fost in zadar. Naomi și-a…

Ce s-a ales de Mihaela Tatu in 2024. Vedeta a marturisit de ce se teme cel mai mult

11:25, 17.04.2024 - Mihaela Tatu a fost devastata dupa moartea parinților saiMihaela a povestit ca moartea parinților sai a fost un punct de cotitura in relația ei cu propria mortalitate. „Nu am avut criza din asta. Cand a murit tata, s-a intamplat exact acum 24 de ani, m-a durut sufletul, am plans, pentru ca noi am avut…

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Cum arata Ema Uta fara pic de machiaj, de fapt. Vedeta a facut imaginea publica FOTO

17:50, 01.04.2024 - Cunoscuta in spațiul public și dupa porecla „Regina transformarilor”, datorita modului profesionist in care iși machiaza clientele, vedeta a facut publica o fotografie in care apare suta la suta naturala. Cum arata Ema Uta nemachiata și fara filtre. Imaginea a atras aprecierile multor internauți. Foto…

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Cu ce se ocupa Carmen Negoița de la Asia Express 2024. Este foarte cunoscuta in mediul online

16:01, 26.02.2024 - Cu ce se ocupa Carmen Negoița? Mulți se intreaba acum ce ocupație are vedeta, dupa ce s-a anunțat ca ea și sora ei, Andrea, participa in sezonul 7 de la Asia Express, pe Drumul Zeilor. Vedeta este foarte cunoscuta in mediul online. Iata ce se știe despre fosta soție a lui Ionuț Negoița!


Ce parere ai despre aceasta stire?