Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ni s-a urât cu binele?

Publicat:

ne sosește vestea cum ca ambasadorul nostru de acolo s-a rugat de un ministru de-al lor ca, pana in 2020, sa trimita jumatate de milion de muncitori, Romania urmarind sa importe in urmatorii ani cam un milion de oameni drept forța de munca. Știm ca problema este delicata in Romania deoarece, dezamagiți de […] s-a urat cu binele? apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca, despre legea combaterii evaziunii fiscale: Au fost destule cazuri in care executarea pedepsei nu a remediat fapt incriminata. Recuperarea prejudiciului pana la un milion de euro are un potentia mult mai mare de remediere a situatiei

15:00, 10.05.2024 -   „Proiectul de lege al combaterii evaziunii fiscale a fost promulgat de presedintele Romaniei. Dupa cum a constatat si CCR in motivarea avizului de constitutionalitate, Romania trece la o noua etapa judiciara in aceste spete. Au fost destule cazuri in care executarea pedepsei nu a remediat fapta incriminata.…

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: "Este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public"

15:36, 07.05.2024 - Remus Pricopie, Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a declarat ca "este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public".

Ce s-a ales de fabrica din Romania unde pana in 1990 se produceau un milion de ceasuri deșteptatoare pe an FOTO

22:20, 04.05.2024 - Primul oraș din Romania care a avut o fabrica de ceasuri a fost Arad. Intreprinderea a purtat nume comune precum „Cooperativa Metalul”, „Precizia” si, ulterior, a primit numele „Victoria”, pe care il poarta și acum, deși produce cu totul altceva decat ceasurile știute.

Cel mai mare inamic al speciei umane. Are numai 6 mm, dar ucide anual aproape un milion de oameni

07:50, 21.04.2024 - Cel mai mare inamic al umanitații este de fapt o insecta banala, pe care o intalnim inclusiv in Romania. Țanțarul este responsabil de moartea a 830.000 de oameni anual, iar specialiștii considera ca aceasta insecta prin efectele produse a schimbat efectiv istoria umanitații.

Comuna din Transilvania in care vin 1 milion de turiști anual. Este denumita „Raiul din Romania” și captiveaza turiștii cu legendele sale misterioase

15:15, 17.04.2024 - Bran, poate cea mai promițatoare comuna din punct de vedere turistic din Romania, atrage anual cel puțin un milion de turiști straini, captivandu-i mai ales cu legenda vampirilor.Peisajele idilice din zona, ce par sa fi fost desprinse din Evul Mediu, nu numai ca pastreaza tradiția vie, ci emana și un…

Selly zice ca a bagat 1 milion de euro in urmatorul sau film,”Buzz House”. ”Oricat de mult am incercat eu sa nu se duca in aceasta cifra…”

12:40, 29.03.2024 - Din vlogger de succes, Selly a ajuns un important producator de filme comerciale. Un milion de euro a atras și investit in trei prodicții de succes -”Romina VTM”, ”5 GANG: Un altfel de Craciun”, și ”Tabara”-, afacere ce s-a dovedit profitabila. Insa ultimul sau proiect cinematografic, intitulat ”Buzz…

Vladimir Draghia, despre concurentii de la „Insula de 1 milion”. Ce spune despre fostul lui rival de la Exatlon, Jaguaru. „Nu știu daca s-a maturizat”

10:35, 29.03.2024 - Vladimir Draghia a fost prezent ieri in platoul emisiunii "Follow us!", prezentata de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, la Kanal D2, iar reality show-ul “Insula de 1 milion” a fost centrul de interes al intrevederii. Teo, Ilinca și Vladimir au discutat despre provocarile tot mai intense din cadrul competiției…

Cea mai mare afacere din comunism: Producea un milion de dolari pe luna și se desfașura intr-o vila din zona Dorobanți

01:35, 11.03.2024 - In timpul regimului comunist din Romania, nu a existat o afacere clandestina mai ampla, mai profitabila și mai reușita ca aceasta. O afacere privata a Securitații, destinata imbogațirii personale a participanților. A fost privata pentru ca, la prima vedere, a aparținut unui cetațean oarecare, un "particular",…


Ce parere ai despre aceasta stire?