Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nava Ever Given va părăsi Canalul Suez, la trei luni după ce a blocat calea navigabilă şi a fost sechestrată de Egipt

Publicat:

Un tribunal din orasul egiptean Ismailia a ridicat marti ordinul de restrictie care viza nava portcontainer Ever Given, decizie care va permite navei sa isi reia, miercuri, navigatia prin , informeaza Reuters, citand un avocat si mai multe surse judiciare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

China ține Comisia Europeana in șah mat! Investigația privind ajutoarele de stat pentru companii s-a blocat

18:50, 05.05.2024 - Comisia Europeana a avertizat trei producatori de vehicule electrice (EV) din China ca nu au pus la dispozitie suficiente informatii pentru investigatia sa anti-subventii, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul. Daca Executivul comunitar ajunge la concluzia ca informatiile…

Cluj: Un autocamion a ramas blocat pe o trecere peste calea ferata. Traficul feroviar a fost oprit in zona

16:20, 21.04.2024 - Un autocamion a ramas blocat pe trecerea la nivel cu calea ferata de pe strada Fabricilor din Baciu. Pentru a inlatura ansamblul de vehicule, blocat pe liniile de tren, a fost necesara intevenția pompierilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca.Pentru a evita orice posibilitate a producerii unui…

(video) Scandal in trafic, la Circ: „Șoferul BMW-ului mi-a blocat calea, m-a insultat, mi-a speriat copilul”

19:00, 05.04.2024 - O șoferița s-a plans pe acțiunile unui alt șofer, care conducea un automobil BMW și care i-ar fi blocat intenționat calea, iar apoi ar fi numit-o cu cuvinte necenzurate. Imaginile video cu momentul au fost postate pe un canal de Telegram.

(video) Scandal in trafic, la Circ: Șoferul mi-a blocat calea, m-a insultat, mi-a speriat copilul”

18:46, 05.04.2024 - O șoferița s-a plans pe acțiunile unui alt șofer, care conducea un automobil BMW și care i-ar fi blocat intenționat calea, iar apoi ar fi numit-o cu cuvinte necenzurate. Imaginile video cu momentul au fost postate pe un canal de Telegram.

(video) Scandal intre doi șoferi, la Circ: BMW-ul mi-a blocat calea, m-a insultat, mi-a speriat copilul”

17:50, 05.04.2024 - O șoferița s-a plans pe acțiunile unui alt șofer, care conducea un automobil BMW și care i-ar fi blocat intenționat calea, iar apoi ar fi numit-o cu cuvinte necenzurate. Imaginile video cu momentul au fost postate pe un canal de Telegram.

SUA au devenit principalul al Europei pentru țiței, gaze naturale lichefiate și motorina

15:36, 27.02.2024 - Statele Unite au devenit in ultimele luni principalul furnizor al Europei de titei, motorina si gaze naturale lichefiate (LNG), profitand de reducerea importurilor de la est de Canalul Suez, provocate de atacurile de la Marea Rosie, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.

Fermierii belgieni au blocat drumurile din jurul Portului Anvers

09:56, 13.02.2024 - Portul Anvers se confrunta cu perturbari majore ale activitații din cauza protestelor fermierilor belgieni. Aceștia au blocat marți traficul din jurul unuia dintre cele mai mari porturi din Europa, informeaza Reuters.

O agenție ONU afirma ca un transport de ajutoare a fost blocat in portul israelian

19:25, 11.02.2024 - Principala agenție a Națiunilor Unite care ofera ajutor palestinienilor din Gaza se confrunta cu tot mai multe obstacole administrative din partea Israelului, un transport de alimente pentru o luna fiind blocat in port, a declarat șeful agenției, potrivit Reuters. Israelul a afirmat ca 12 membri ai…


Ce parere ai despre aceasta stire?