Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Naomi Hedman, pictorial fierbinte în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat fotografiată iubita top-model a lui Florin Ristei

Publicat:

se poate mandri cu una dintre cele mai frumoase iubite. este una dintre cele mai superbe femei, iar acest lucru este vizbil din fotografiile ei incendiare de pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Endrick, la doar 17 ani, are o iubita model. Momente inedite dupa Spania – Brazilia

21:00, 27.03.2024 - Tanarul fotbalist Endrick, in varsta de doar 17 ani, a reușit sa straluceasca din nou in tricoul naționalei Braziliei, de aceasta data intr-un meci amical de mare anvergura impotriva Spaniei, scorul final fiind un echilibrat 3-3. Jucatorul a reușit sa egaleze in minutul 50 al partidei. Dupa ce a demonstrat…

Prima reacție a lui Naomi Hedman, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Mesajul cu subințeles pe care l-a postat fosta logodnica a artistului / FOTO

12:10, 20.02.2024 - Naomi Hedman a avut o prima reacție, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Fosta logodnica a artistului a publicat un mesaj cu subințeles. Iata ce a postat fosta partenera a celebrului cantareț pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?