Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Municipiul Aiud nu mai are circulaţie auto congestionată!

Publicat:

Luni au intrat in functiune cele doua semafoare din centrul municipiului. Cheltuielile totale au ajuns aproape de 180 mii lei Administratia locala aiudeana a reusit, cel putin la o prima vedere, sa rezolve descongestionarea circulatiei in centrul orasului. Desi pare aproape incredibil, avand experienta primului semafor montat in municipiu (cel de la intersectia strazilor Stefan cel Mare, si ), care mai mult a incurcat decat a descurcat circulatia, de aceasta data cele doua semafoare functioneaza si sunt eficiente, circulatia auto in centrul municipiului Aiud fiind…

Citeste articolul mai departe pe aiudinfo.ro…  

Sursa articol: aiudinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune! S-a dat drumul la circulație in centrul Turzii! (VIDEO)

16:00, 15.04.2024 - Dupa luni bune de așteptare, iata ca a venit și momentul mult așteptat, mai ales de șoferi. S-a dat drumul la circulație in centrul Turzii.  Potrivit mai multor turdeni, astazi, in centrul nou modernizat și reabilitat, au fost vazute cateva mașini care ieșeau de pe strada George Coșbuc și intrau direct…

Circulația rutiera este interzisa in centrul capitalei

09:00, 22.03.2024 - Circulația rutiera pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant – strada Ciuflea – bulevardul Dacia – Traian – strada Grenoble – Drumul Bacioiului – șoseaua M3 va fi sistata vineri, 22 martie, in intervalul orelor 9:00 – 12:00 . Restricțiile de circulație au loc in contextul desfașurarii unui maraton, anunța…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.

Primim de la cititori. Urațenia unui stalp, cu ”mațele” la vedere, chiar in centrul Campinei

07:55, 21.02.2024 - Un cititor CampinaTV.ro ne-a transmis pe numarul de whatsapp 0733.388.425 imagini cu un stalp pe care se afla montat semaforul, chiar la trecerea de pietoni dintre pasajul de la Ceas și sediul BCR.


Ce parere ai despre aceasta stire?